tegelhandel Sint-Oedenrode

Over de tegelhandel van Sint-Oedenrode

Tegelhandel Sint-Oedenrode noemen we onszelf wel eens met een knipoog. En dat is niet omdat we met onze tegelhandel in Sint-Oedenrode zitten, maar omdat we steeds meer aanloop in onze showroom uit dit mooie dorp krijgen. Maar goed, Erp en Sint-Oedenrode is ook maar een gooi. Zelfde gemeente zelfs: Meierijstad. Dus Tegelhandel Sint-Oedenrode is volledig gerechtvaardigd, toch 😉

Over De Koning Tegelhandel Sint-Oedenrode

Wij zijn de tegelhandel waar je vanuit Sint-Oedenrode naar toe gaat als je dichtbij een unieke en betaalbare kwaliteitstegel wilt vinden. Dat kan een tegel voor je badkamer zijn, maar ook voor de woonkamer, keuken, aanbouw, terras, enz. Een tegel mét service in ieder geval, want we willen als tegelhandel niet alleen uitblinken met onze collectie, maar ook met onze service.

“Het blijft het mooiste vak dat er is. Ik werkte bij een tegelhandel, ben op een gegeven moment een andere richting opgegaan, maar het bloed kroop al snel waar het niet gaan kan. En dus ging ik terug in de tegels, maar nu met een eigen tegelhandel. Nooit geen spijt van gehad. In drie jaar tijd verhuisde ik van de garage naar een showroom in het centrum van Erp naar de prachtige en riante locatie waar we nu zitten.”

Wat hebben wij u als tegelhandel Sint-Oedenrode te bieden?

Tegels koop je bij wijze van spreken op iedere hoek van de straat. Maar: dat zijn dan altijd dezelfde tegels. De gangbare. De hardlopers. Die hebben wij ook. Maar we willen ons vooral ook onderscheiden. Dat proberen we op drie manieren te doen. En het feit dat we in zo’n korte tijd zo snel gegroeid zijn, met veel klanten ook uit Sint-Oedenrode dus, zegt genoeg.

  • Een ruime collectie tegels
    Wij hebben een ruime collectie tegels, in verschillende stijlen en prijsklassen. Een collectie bovendien die we continu up-to-date houden,. En voor ieder gebruik: tegels voor de badkamer, de keuken, de woonkamer, enz.
  • Een unieke collectie tegels
    Een van de manieren waarop we ‘anders’ willen zijn, is met onze collectie Italiaanse tegels, waar we zelf bijzonder gecharmeerd van zijn. Deze tegels kenmerken zich doordat ze relatief hard gebakken zijn – en dus erg sterk zijn – en een uniek design hebben. En het mooie is: de tegels zitten gemiddeld ook nog eens in een heel toegankelijke prijsklasse!
  • Topservice
    Wij willen dat je met een glimlach de showroom verlaat, terug naar Sint-Oedenrode. Omdat je goede koffie hebt gehad, de tegel van je dromen hebt gezien en ook nog eens een goede deal hebt gesloten met ons als tegelhandel.

Tegelhandel Sint-Oedenrode: bezoek onze showroom in Erp

De showroom is standaard geopend van woensdag tot en met zaterdag. De andere dagen en avonden zijn we op afspraak open. Dus kom je uit Sint-Oedenrode en ben je op zoek naar een bijzondere tegel? Loop gerust binnen of bel nu nog voor een afspraak. Zeker weten dat je slaagt bij De Koning Tegelhandel, de tegelhandel en tegeloutlet voor Sint-Oedenrode… en voor Boekel, Beek en Donk, Uden, Veghel, Erp, Zijtaart, Gemert, Meierijstad, Aarle-Rixtel, Helmond, Schijndel, Son en Breugel en omgeving.

I.v.m. de bouwvakvakantie zijn wij gesloten vanaf 19 juli 14u tot en met maandag 12 augustus. Vanaf 13 augustus staan we weer graag voor u klaar.