Sphinx tegels

Sphinx tegels bij De Koning Tegelhandel

Ben je op zoek naar een mooi keramisch parket? Misschien zijn Sphinx tegels de tegels die jij zoekt! Sphinx tegels zijn designtegels met een duurzaam karakter. De keramische tegels van Sphinx zijn er in verschillende kleuren en maten. Hierdoor hebben ze allemaal een eigen look en sfeer. Wij bieden Sphinx tegels aan met o.a. een houtlook, betonlook en natuursteenlook. De keramische tegels van Sphinx zijn makkelijk te onderhouden en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Alle keramische tegels van Sphinx zijn onderscheidend, tijdloos en van uitmuntende kwaliteit.

Ons aanbod Sphinx tegels

Bij onze tegelhandel bieden wij een ruim aanbod Sphinx tegels aan. Zo kun je kiezen uit een houtlook tegel die een warme sfeer creëert. Ook heb je de keuze uit natuurlook stenen in allerlei verschillende maten en kleuren. Tenslotte bieden wij ook nog Sphinx betonlook tegels aan, deze hebben een industriële uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, verhoudingen en formaten. Wij bieden zowel vloer- als wandtegels aan voor binnen en buiten. Bij ons heb je dus een ruim aanbod en voor ieder wat wils.

De voordelen van Sphinx tegels

De keramische tegels van Sphinx zijn van uitmuntende kwaliteit en met een onderscheidende en tijdloze look. Daarnaast geeft de combinatie van moderne technologie en inspiratie uit de natuur, cultuur en geschiedenis de look die jij zoekt. Al de tegels hebben weinig onderhoud nodig en blijven in goede kwaliteit. Het voordeel van keramische tegels is dat ze niet ‘werkten’ en ze krasbestendig zijn, hierdoor blijven ze heel lang mooi en van goede kwaliteit. En zijn je tegels vies of nat geworden? Dan zijn ze gemakkelijk schoon te maken. Hierdoor zijn ze zowel geschikt voor buiten en binnen. Ideaal als badkamertegel of juist als terrastegel!

Bezoek onze showroom

De koning Tegelhandel heeft naast deze mooie Sphinx tegels nog een ruim aanbod andere  stijlen tegels. Met deze grote keuze aan tegels adviseren wij je graag en vrijblijvend, hierdoor kies jij je gewenste combinatie van tegels voor in jouw huis. Loop voor advies gerust onze showroom binnen. De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Kom je liever op een andere dag of ’s avonds? Bel dan van tevoren voor een afspraak: 0431-432005.

I.v.m. de bouwvakvakantie zijn wij gesloten vanaf 19 juli 14u tot en met maandag 12 augustus. Vanaf 13 augustus staan we weer graag voor u klaar.