Mozaïek tegels

Mozaïek tegels bij de Koning Tegelhandel

Dat mozaïek tegels weer enorm populair zijn is inmiddels wel duidelijk. Maar dit is niet voor de eerste keer… Zo werden de veelal kleurrijke tegeltjes al in de tijd van de Grieken en Romeinen gebruik om wanden en vloeren van schitterende patronen en afbeeldingen te voorzien. Waarom ze nog steeds zo populair zijn?

  • Geef een persoonlijk tintje
  • Geef een accent aan bepaalde onderdelen
  • Oneindig veel keuze uit kleuren en vormen

Hoe krijgen mozaïek tegels het juiste effect?

Ben jij inmiddels wel klaar met je huidige ‘tijdloze’ witte tegels? Geef dan je badkamer, keuken of toilet een design uitstraling door mozaïek in het interieur te verwerken. Je huis krijgt hierdoor een vernieuwend en fris karakter. Met de oneindige mogelijkheden van mozaïek tegels is een persoonlijk tintje of een accent altijd mogelijk. Van een glanzende mozaïek tegel in de badkamer tot een kiezelpatroon op het toilet of zelfs in de keuken als sierplint. Bij de Koning Tegelhandel heb je keuze uit verschillende mozaïek tegels:

  • Glas
  • Gerecycled glas
  • Natuursteen
  • Keramiek

Voordelen van een mozaïek patroon

Naast de oneindige mogelijkheden met mozaïek en het geven van een persoonlijke touch of accent heeft het ook praktische voordelen. Zo worden mozaïek tegels in de meeste gevallen op gaas geleverd waardoor het eenvoudig is om deze met tegellijm tegen de vloer of muur aan te brengen. Voor meer informatie over mozaïek tegels kan je altijd langskomen in onze showroom voor advies op maat.

Bezoek onze showroom met mozaïek tegels

Als tegelhandel met een grote keuze aan mozaïek tegels adviseren we je graag en vrijblijvend welke tegel of combinatie van tegels het beste in jouw tuin, terras of op je balkon past. Loop gerust de showroom binnen. Deze is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Kom je liever op een andere dag of ’s avonds? Bel dan van tevoren even voor een afspraak: 0413 – 432005

P.S: Naast mozaïek tegels vind je bij de Koning Tegehandel ook een mooie collectie aan XXL badkamertegels, woonkamertegels, keukentegels, vensterbanken, natuursteen en budgettegels.