Tegelhandel Erp

Een tegelhandel in Erp zoek je. Die heb je nu gevonden: De Koning Tegelhandel. Aangenaam. Wij zitten in het hartje van Erp, met een overzichtelijke, charmante showroom en een ruime collectie tegels. Voor iedere ruimte in en rondom huis. En voor ieder budget.

Over De Koning Tegelhandel Erp

Twan de Koning is al jaren actief in de tegels en had een showroom in Boerdonk. Van daaruit bediende hij met zijn tegelhandel al klanten in Erp, Gemert, Uden, Veghel, Beek en Donk en Boekel. Wegens groei besloot hij 2016 te verhuizen van Boerdonk naar een grotere en mooiere showroom in het centrum van Erp.

“Er zijn zoveel ontwikkelingen in tegels, zoveel variaties in materialen en design en zoveel wensen van klanten. Mensen juist in dat product kunnen adviseren, maakt de tegelhandel voor mij het mooiste vak van de wereld.”

Wat heeft tegelhandel Erp je te bieden?

Een ruime collectie tegels
De kern van de collectie bestaat uit vloer- en wandtegels voor de woonkamer, keuken, badkamer, enz. Maar daarnaast heb je bij ons ook heel veel keus in natuursteen, keramische terrastegels en natuursteen vensterbanken.

Een unieke collectie tegels
Je vindt hier merken die je nergens anders in de regio vindt. Zelf zijn we erg gecharmeerd van enkele Italiaanse merken: hoge kwaliteit, prachtig design en betaalbare prijzen.

Goede, betaalbare kwaliteit
Bij ons moet je altijd kunnen slagen, ongeacht je budget. Dat is onze stelregel. Het gros van de tegels zit in het betaalbare segment, met uitschieters naar boven, maar ook met veel keuze in budgettegels.

Tegelhandel Erp: kom kijken!

Onze showroom is standaard open van woensdag tot en met zaterdag. De andere dagen op afspraak, ook ’s avonds. Dus ben je op zoek naar een goede, mooie tegel? Loop binnen of bel nu nog voor een afspraak. Zeker weten dat je slaagt bij De Koning Tegelhandel, de tegelhandel en tegeloutlet voor Erp, Boekel, Gemert, Veghel, Beek en Donk, Meierijstad, Uden en omgeving.