Tegelhandel Beek en Donk

De Tegelhandel van Beek en Donk willen wij zijn. De tegeloutlet waar je vanuit Beek en Donk naar toe gaat als je dichtbij op zoek bent naar een unieke en betaalbare kwaliteitstegel voor je woonkamer, badkamer, keuken, aanbouw, terras, enz. Naar een tegel mét service. En naar tegels mét professioneel advies voor iedereen uit Beek en Donk en omgeving.

Over De Koning Tegelhandel Beek en Donk

Maar jullie zitten met je showroom niet in Beek en Donk, toch? Nee, dat klopt. We zitten een paar kilometer verderop, in het hart van Erp. Wel hebben we jaren in Beek en Donk gewerkt, in de tegels ook nog eens. Bovendien: van Beek en Donk naar Erp … dat is maar krap een kwartier rijden. Je zult niet de eerste zijn uit Beek en Donk die dat er voor over heeft

“Ik heb altijd in de tegels gewerkt. In 2016 heb ik de stap gezet naar een eigen showroom. Ik wilde het anders doen. Frisser. Ik wilde de exclusieve tegel toegankelijker maken. Dat lukt me. Ik ben trots op mijn collectie en heb mooie, tevreden klanten, ook uit Beek en Donk!”

Wat hebben wij je als Tegelhandel Beek en Donk te bieden?

Een ruime collectie tegels
De kern van de collectie bestaat uit vloer- en wandtegels voor de woonkamer, keuken, badkamer, enz. Maar daarnaast heb je bij ons ook heel veel keus in natuursteen, keramische terrastegels en natuursteen vensterbanken.

Een unieke collectie tegels
Je vindt hier merken die je nergens anders in de regio vindt. Zelf zijn we erg gecharmeerd van enkele Italiaanse merken: hoge kwaliteit, prachtig design en betaalbare prijzen.

Goede, betaalbare kwaliteit
Bij ons moet je altijd kunnen slagen, ongeacht je budget. Dat is onze stelregel. Het gros van de tegels zit in het betaalbare segment, met uitschieters naar boven, maar ook met veel keuze in XXL badkamer tegels.

Bezoek onze showroom

Mogen wij ons Tegelhandel Beek en Donk noemen? Ja. Met onze collectie en de vele klanten uit Beek en Donk die we al hebben, mag dat. Vinden wij. Daarom nodigen we je uit: kom je uit Beek en Donk en ben je op zoek naar een unieke tegel? Bezoek dan onze showroom. Deze is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Kom je liever op een andere dag of ’s avonds? Bel dan tevoren even voor een afspraak: 0413-432005.