Tegelhandel Beek en Donk

De tegelhandel van Beek en Donk

De Tegelhandel van Beek en Donk willen wij zijn. De tegeloutlet waar je als inwoner van Beek en Donk naar toe gaat als je op zoek bent naar inspiratie en advies. Naar een unieke wandtegel of vloertegel voor in de woonkamer, de serre, de keuken of het terras. Maar ook als je een budgettegel zoekt voor in de schuur slaag je bij Tegelhandel Beek en Donk.

Over De Koning Tegelhandel Beek en Donk

Wij werkten al jaren in de tegelhandel toen we in 2016 onze showroom in Erp openden. We wilden het anders doen. Op eigen benen. Frisser. Met nieuwe energie. En met een collectie tegels die je nergens anders in de Beek en Donk of omgeving vindt.

“Beek en Donk is zo’n grote gemeente. Die verdiende een eigen tegelhandel. Het openen van de showroom bleek een goede zet te zijn. Mensen uit heel Beek en Donk weten ons intussen te vinden. Wat we vooral terughoren is dat ze hier bijzondere tegels vinden tegen een betaalbare prijs.”

Een ruime collectie tegels
De kern van de collectie bestaat uit vloer- en wandtegels voor de woonkamer, keuken, badkamer, enz. Maar daarnaast heb je bij ons ook heel veel keus in natuursteen, keramische terrastegels, XXL badkamer tegels en natuursteen vensterbanken. 

Een unieke collectie tegels
Je vindt hier merken die je nergens anders in de regio vindt. Zelf zijn we erg gecharmeerd van enkele Italiaanse merken: hoge kwaliteit, prachtig design en betaalbare prijzen.

Goede, betaalbare kwaliteit
Bij ons moet je altijd kunnen slagen, ongeacht je budget. Dat is onze stelregel. Het gros van de tegels zit in het betaalbare segment, met uitschieters naar boven, maar ook met veel keuze in budgettegels.

Bezoek onze showroom

Onze showroom is standaard geopend van woensdag tot en met zaterdag. De andere dagen op afspraak, ook ’s avonds. Dus ben je op zoek naar een goede, mooie tegel? Loop binnen of bel nu nog voor een afspraak. Zeker weten dat je slaagt bij De Koning Tegelhandel, de tegelhandel en tegeloutlet voor BoekelUden, Veghel, Erp, Zijtaart, Gemert, Meierijstad, Aarle-Rixtel en omstreken.