Over De Koning Tegelhandel

Over De Koning Tegelhandel

Twan de Koning is al jaren actief in de tegels en had een showroom in Boerdonk. Van daaruit bediende hij met zijn tegelhandel al klanten in Erp, Gemert, Uden, Veghel, Beek en Donk en Boekel. Wegens groei besloot hij in 2016 te verhuizen van Boerdonk naar een grotere en mooiere showroom in het centrum van Erp, om vervolgens in 2018 de stap te zetten naar een groter pand op het industrieterrein in Erp.

“Er zijn zoveel ontwikkelingen in tegels, zoveel variaties in materialen en design en zoveel wensen van klanten. Mensen juist in dat product kunnen adviseren, maakt de tegelhandel voor mij het mooiste vak van de wereld.”

Wat heeft De Koning tegelhandel je te bieden?

Een ruime collectie tegels
De kern van de collectie bestaat uit vloer- en wandtegels voor de woonkamer, keuken, badkamer en natuursteen vensterbanken. Maar daarnaast heb je bij ons ook heel veel keus in natuursteen, keramische tegels en XXL tegels badkamer.

Een unieke collectie tegels
Je vindt hier merken die je nergens anders in de regio vindt. Zelf zijn we erg gecharmeerd van enkele Italiaanse merken: hoge kwaliteit, prachtig design en betaalbare prijzen.

Goede, betaalbare kwaliteit
Bij ons moet je altijd kunnen slagen, ongeacht je budget. Dat is onze stelregel. Het gros van de tegels zit in het betaalbare segment, met uitschieters naar boven, maar ook met veel keuze in budgettegels.

Tegelhandel: kom kijken!

De showroom is standaard open van woensdag tot en met zaterdag. De andere dagen op afspraak, ook ’s avonds. Dus ben je op zoek naar een goede, mooie tegel? Loop binnen of bel nu nog voor een afspraak. Zeker weten dat je slaagt bij De Koning Tegelhandel, de tegelhandel en tegeloutlet voor Erp, Boekel, Gemert, Veghel, Beek en Donk, Meierijstad, Uden en omgeving.