Over De Koning Tegelhandel

  Wat hebben wij te bieden?

  De Koning Tegelhandel is al jaren actief in de tegels en had een showroom in Boerdonk. Van daaruit bediende hij met zijn tegelhandel al klanten in Erp, Gemert, Uden, Veghel, Beek en Donk en Boekel. Wegens groei besloot hij in 2016 te verhuizen van Boerdonk naar een grotere en mooiere showroom in het centrum van Erp, om vervolgens in 2018 de stap te zetten naar een groter pand op het industrieterrein in Erp.

  • Ruime keuze met ca. 700 m2 showroom
  • Passend advies
  • Mogelijkheid tot 3D tekenen badkamers

  Sinds 2015

  Een unieke collectie Italiaanse en Spaanse tegels
  Je vindt hier merken die je nergens anders in de regio vindt. Zelf zijn we erg gecharmeerd van enkele Italiaanse en Spaanse merken: hoge kwaliteit, prachtig design en betaalbare prijzen.

  Goede, betaalbare kwaliteit
  Bij ons moet je altijd kunnen slagen, ongeacht je budget. Dat is onze stelregel. Het gros van de tegels zit in het betaalbare segment, met uitschieters naar boven, maar ook met ruime keuze in budgettegels.

  Tegelhandel: kom kijken!

  De showroom is standaard open van dinsdag tot en met zaterdag. De andere dagen op afspraak, ook ’s avonds. Dus ben je op zoek naar een goede, mooie tegel? Loop binnen of bel nu nog voor een afspraak. Zeker weten dat je slaagt bij De Koning Tegelhandel, de tegelhandel en tegeloutlet voor Boekel, Handel, Beek en Donk, Uden, Oss, Heesch, Nistelrode, Veghel, Nijnsel, Erp, Zijtaart, Gemert, Meierijstad, Deurne en omgeving.

  Bezoek de showroom

  Tegels moet je zien, voelen én ervaren. Daarom is het ook verstandig om langs te komen in de showroom. En de tegels die je op het oog hebt zelf te aanschouwen. Natuurlijk met een persoonlijke service en advies op maat.