Tegelhandel Helmond

Tegels Helmond

Als tegelhandel Helmond bieden wij unieke én betaalbare tegels aan. Hoe wij dit doen? Door de tegels rechtstreeks te importeren uit de fabrieken van Italië en Spanje. Zo houden wij de prijzen zo laag mogelijk. En behouden wij de kwaliteit die tegels verdienen. In onze grote showroom zijn verschillende stijlen tegels terug te vinden. Kom langs om je te laten inspireren en adviseren door ons personeel. Zij hebben namelijk kennis van tegels en helpen je dan ook graag met een brede glimlach.

s stijlStijlen tegels in Helmond

Wij hebben als tegelhandel Helmond verschillende stijlen tegels. Rechtsreeks uit fabrieken van tegellanden als Spanje en Italië. Zo waarborgen wij een hoge kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Maak de keuze tussen een landelijke, moderne of industriële uitstraling. Geheel naar wens. Wij inspireren je graag online, maar eerlijk gezegd nóg liever in onze showroom.

Tegels in huis

Met onze jarenlange ervaring als tegelhandel Helmond weten wij als geen ander dat tegels de sfeer vormen in huis. Til het sfeerniveau dan ook eenvoudig omhoog met de juiste stijl tegels. Laat deze aansluiten op je persoonlijke wensen en voorkeuren. En bovenal: het interieur. Als dit een match is merk je meteen dat het niveau omhoog schiet. Klaar voor nu, straks en later. 

Tegels voor in de badkamer

Ook voor een badkamer hebben wij als tegelhandel Helmond verschillende tegels in ons assortiment. Niet voor niets. Zo is dit een ruimte waar je vaak dagelijks te vinden bent. Om de dag fris te beginnen. Of om deze fris af te sluiten. Het verdient dan ook een sfeer die naadloos aansluit op je wensen en het interieur. Combineer wand- en vloertegels voor een speels effect. Let op: vloertegels kan je wél als wandtegels gebruiken, maar niet andersom.

Keukentegels in Helmond

Het gebruik van de keuken is de afgelopen jaren flink veranderd. Voorheen was iedereen er alleen te vinden om te koken en te eten. Tegenwoordig is een keuken veranderd in een ware leefruimte. En dus: een leefkeuken. Klaar om een avond bourgondisch te genieten met het hele gezin. En daarom is het ook belangrijk dat het de nodige sfeer heeft. Ga voor goede kwaliteit tegels omdat de tegels in een keuken vaak het nodige te voortduren krijgen. Kom dus langs bij de tegelhandel Helmond en regio.

 

Kom langs in de showroom

We proberen je online al zo goed mogelijk te inspireren. Maar, als tegelhandel Helmond zijn wij eigenlijk van mening dat je deze in het écht moet zien. Om de tegels met blote handen te voelen en ervaren. Vervolgens kan je pas de juiste tegel uitkiezen voor de komende jaren. Kom daarom langs in onze showroom in Erp (Meierijstad) om je te laten inspireren en adviseren. Ons personeel zorgt ervoor dat je de deur uitgaat met een brede glimlach van oor tot oor.