Badkamertegels

Badkamertegels bij de Koning Tegelhandel

Badkamertegels heb je echt in alle soorten en maten. Van strak en modern tot klassiek en landelijk. Van designtegels tot rechttoe rechtaan budgettegels. Van grootformaat tegels, wat tegenwoordig heel erg in is, als wandtegel én vloertegel, tot standaard maten en kleine tegeltjes. In onze showroom bieden we je volop keuze voor je badkamer of douche, ongeacht je smaken en budget. Dat doen we met een uitgekiend assortiment badkamertegels en douchetegels.

Wat onderscheidt onze collectie tegels voor de badkamer?

De grote keus in keramisch, natuursteen, enz, maar vooral ook: de designs. Wij hebben exclusieve rechten voor deze regio voor een aantal zeer fraaie Italiaanse merken. Tegels die je in de regio nergens anders ziet. Kwalitatief sterke badkamertegels met unieke prints die jouw badkamer of douche de sfeer en schwung geven die jij haar wil geven. Bekijk hieronder badkamertegels in verschillende stijlen.

Vintage

Vintage

MOMIX20 Montreal Blue Mix

Mozaïek

Betonlook

Betonlook

Landelijk

Landelijk

Coast Nassau

Houtlook

Waar moet je op letten bij het kopen van badkamertegels?

  • Hoe gemakkelijk zijn de tegels te onderhouden en schoon te maken?
  • Zijn de vloertegels geschikt voor vloerverwarming?
  • Is het formaat tegels waar jouw voorkeur naar uitgaat ook wel echt geschikt? Grote of kleine tegels geven je badkamer of douche, afhankelijk van de grootte van de ruimte, namelijk een heel andere uitstraling.
  • Zijn de badkamertegels waterbestendig?
  • Zij de tegels krasbestendig?
  • Behouden de badkamertegels lang hun originele uitstraling of ‘verwelken’ ze redelijk snel door alle vocht in de ruimte?

Bezoek onze showroom met badkamertegels

Als tegelhandel met een grote keuze aan badkamertegels adviseren we je graag welke badkamertegel het beste bij jouw badkamer of douche past. Loop gerust de showroom is binnen. Deze is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Kom je liever op een andere dag of ’s avonds? Bel dan tevoren even voor een afspraak: 0413-432005.

PS: Naast badkamertegels vind je bij ons ook een fraaie collectie woonkamertegels, keukentegels, keramische terrastegels, natuursteen, vensterbanken en budgettegels.