Tegelhandel Schijndel

De Schijndelse tegelhandel

Tegelhandel Schijndel is niet onze naam, maar het is wel waar we voor staan. Als de tegelhandel waar je vanuit Schijndel naar toe gaat als je dichtbij een unieke betaalbare kwaliteitstegel wilt vinden. Voor je badkamer, woonkamer, keuken, aanbouw, terras, enz. Een tegel mét service, die we vanuit een prachtige showroom met diverse stijlen aanbieden, op een steenworp afstand van Schijndel.

Over De Koning Tegelhandel Schijndel

Als je bovenstaande tekst hebt gelezen, was het je al duidelijk: we zitten met onze tegelhandel niet in Schijndel. Nee, we zitten op het industrieterrein in Erp, in een grote, prachtige showroom. En Erp en Schijndel, dat is maar een gooi ? Zelfde gemeente bovendien: Meierijstad. En met een groeiend aantal bezoekers uit Schijndel mogen we ons ook een beetje Tegelhandel Schijndel noemen, toch?

“We zijn in 2015 klein begonnen, in Boerdonk destijds nog. Dat ging zo rap dat we na een jaar al verhuisden naar Erp. Maar ook daar groeiden we uit onze jas. Veel mensen die een mooie, maar betaalbare tegel zoeken! Sinds 2018 zitten we in een grote showroom, waar we een uitgebreide, moderne collectie kunnen laten zien. Supertrots op deze ontwikkeling. En we zijn nog lang niet klaar!”

Wat hebben wij u als tegelhandel Schijndel te bieden?

Toen we van start gingen, wilden we het anders doen dan alle andere tegelhandels. Een bijzondere collectie, eerlijke prijzen en goede service. Het feit dat we in zo’n korte tijd zo snel gegroeid zijn, met veel klanten ook uit Schijndel, zegt genoeg. We bieden:

  • Een ruime collectie tegels
    Wij hebben een volwassen collectie die uit blijft dijen, in verschillende stijlen en prijsklassen. En voor ieder gebruik: tegels voor de badkamer, de keuken, de woonkamer, enz.
  • Een unieke collectie tegels
    We zijn zelf al sinds jaar en dag bijzonder gecharmeerd van de Italiaanse stijl. Die kenmerken zich doordat ze relatief hard gebakken zijn – en dus erg sterk – en een uniek design hebben. En het mooie is: de tegels zitten gemiddeld in een heel toegankelijke prijsklasse!
  • Topservice
    Wij willen dat je met een glimlach de showroom verlaat. Omdat je goede koffie hebt gehad, een mooie tegel hebt gezien en ook nog eens een goede deal hebt gesloten. Wij leveren de tegels bij u thuis. Ja, helemaal vanuit Erp ook in Schijndel 😉

Tegelhandel Schijndel: bezoek onze showroom in Erp

De showroom is standaard geopend van woensdag tot en met zaterdag. De andere dagen op afspraak, ook ’s avonds. Dus kom je uit Schijndel en ben je op zoek naar een mooie tegel? Loop binnen of bel nu nog voor een afspraak. Zeker weten dat je slaagt bij De Koning Tegelhandel, de tegelhandel en tegeloutlet voor Schijndel … en voor Boekel, Beek en Donk, Uden, Veghel, Erp, Zijtaart, Gemert, Meierijstad, Aarle-Rixtel, Helmond, Sint-Oedenrode, Son en Breugel en omgeving.