Tegelhandel Zijtaart

Over De Koning Tegelhandel Zijtaart

Maar jullie zitten met je showroom niet in Zijtaart, toch? Nee, dat klopt. We zitten een paar kilometer verderop, in het hart van Erp. Wel zijn we al jaren bekend met Zijtaart. Bovendien: van Zijtaart naar Erp … dat is maar krap een kwartier rijden. Je zult niet de eerste zijn uit Zijtaart die dat er voor over heeft.

“Ik heb altijd in de tegels gewerkt. In 2016 heb ik de stap gezet naar een eigen showroom. Ik wilde het anders doen. Frisser. Ik wilde de exclusieve tegel toegankelijker maken. Dat lukt me. Ik ben trots op mijn collectie en heb mooie, tevreden klanten, ook uit Zijtaart!”

Wat hebben wij je als Tegelhandel Zijtaart te bieden?

Een ruime collectie tegels
De kern van de collectie bestaat uit vloer- en wandtegels voor de woonkamerkeukenbadkamer, enz. Maar daarnaast heb je bij ons ook heel veel keus in natuursteenkeramische terrastegels, XXL badkamer tegels en natuursteen vensterbanken.

Een unieke collectie tegels
Je vindt hier merken die je nergens anders in de regio vindt. Zelf zijn we erg gecharmeerd van enkele Italiaanse merken: hoge kwaliteit, prachtig design en betaalbare prijzen.

Goede, betaalbare kwaliteit
Bij ons moet je altijd kunnen slagen, ongeacht je budget. Dat is onze stelregel. Het gros van de tegels zit in het betaalbare segment, met uitschieters naar boven, maar ook met veel keuze in budgettegels.

Bezoek onze showroom

Mogen wij ons Tegelhandel Zijtaart noemen? Ja. Met onze collectie en de vele klanten uit Zijtaart die we al hebben, mag dat. Vinden wij. Daarom nodigen we je uit: kom je uit Boekel, Beek en Donk, Uden, Veghel, Erp, Gemert, Meierijstad, Aarle-Rixtel, Helmond, Schijndel, Sint-Oedenrode, Son en Breugel en ben je op zoek naar een unieke tegel? Bezoek dan onze showroom. Wij zijn van woensdag tot en met vrijdag geopend. De andere dagen op afspraak, ook ’s avonds.