tegelhandel Son en Breugel

De tegelhandel van Son en Breugel

Tegelhandel Son en Breugel mogen we ons zo nu en dan best eens noemen, vinden we. Het valt ons namelijk op dat er steeds meer klanten uit Son en Breugel in onze showroom komen. Onze unieke collectie en service zijn zelfs hier bekend kennelijk. Zitten wij met onze tegelhandel dan in Son en Breugel? Nee, dat niet eens. Onze showroom zit op het industrieterrein in Erp. Maar Erp en Son en Breugel, dat doe je bijna op de fiets …

Over De Koning Tegelhandel Son en Breugel

Afstand is geen bezwaar als je op zoek bent naar een bijzondere en betaalbare tegel, toch? En kom je tóch met de auto van Son en Breugel naar onze tegelhandel in Erp: het is maar net op de twintig minuutjes rijden. Dus willen wij maar wat graag als de tegelhandel bekend staan waar je ook vanuit Son en Breugel graag naar toe gaat als je dichtbij op zoek bent naar unieke kwaliteitstegel voor je badkamer, woonkamer, keuken, aanbouw, terras, enz.

“In 2015 ben ik klein begonnen. In de garage. Maar al snel had ik mijn eigen showroom. En weer iets later zat ik op het industrieterrein. Het is zó hard gegaan. En weet je wat zo mooi is: het is vooral dankzij mond-tot-mondreclame dat mensen mij hebben gevonden. Ja, daar ben ik wel trots op. Dat wil zeggen dat de collectie goed is en oké, oké …dat ik het zelf dus kennelijk ook wel goed doe ;-)”

Wat hebben wij u als tegelhandel Son en Breugel te bieden?

In welke tegelhandel je ook komt, je treft er altijd nagenoeg dezelfde collectie aan. Gangbaar en traditioneel heeft er de overhand. En ja, zulke tegels hebben wij ook en zullen we ook blijven houden. Maar: daar ligt niet onze focus. Wij willen juist net wat andere tegels laten zien. Dat is waar we in uit willen blinken. En in service! Dus wat ons typeert:

  • Een ruime collectie tegels
    In de beginjaren van onze tegelhandel konden we niet veel laten zien. Nu wel. In het pad zat vroeger een middelgrote installateur. Het pand is nu bijna helemaal showroom. Daar kunnen we eigenlijk alles laten zien wat we willen laten zien, in verschillende stijlen en prijsklassen.
  • Een unieke collectie tegels
    Ja, we hebben dus de gangbare tegels. Maar waar we vooral hoge ogen mee gooien en waar we ons vooral mee onderscheiden als tegelhandel, dat is toch wel de collectie Italiaanse tegels. Deze tegels kenmerken zich doordat ze relatief hard gebakken zijn – en dus erg sterk zijn – en een uniek design hebben. En het mooie is: de tegels zitten gemiddeld ook nog eens in een heel toegankelijke prijsklasse!
  • Topservice
    Wij willen dat je met goede zin uit Son en Breugel naar onze tegelhandel komt, maar met nog betere zin weer teruggaat. Omdat je goede koffie hebt gehad, de tegel van je dromen hebt gezien en ook nog eens een goede deal hebt gesloten. En de ervaring leert: die kans is reëel!

Tegelhandel Son en Breugel: bezoek onze showroom in Erp

De showroom is standaard geopend van woensdag tot en met zaterdag. De andere dagen en avonden zijn we op afspraak open. Dus kom je uit Son en Breugel en ben je op zoek naar een unieke en betaalbare tegel? Loop gerust binnen of bel nu nog voor een afspraak. Zeker weten dat je slaagt bij De Koning Tegelhandel, de tegelhandel en tegeloutlet voor Son en Breugel… en voor Boekel, Beek en Donk, Uden, Veghel, Erp, Zijtaart, Gemert, Meierijstad, Aarle-Rixtel, Helmond, Schijndel, Sint-Oedenrode en omgeving.