Tegelhandel Veghel

De Tegelhandel van Veghel zijn. Van Veghel en omliggende dorpen. Dat is onze ambitie. Hoe we die denken te realiseren? Met een grote, unieke collectie tegels, met scherpe prijzen en met service op zijn Veghels: ondernemend, snel en betrouwbaar.

Over De Koning Tegelhandel Veghel

Even heel eerlijk: we zitten als tegelhandel niet in Veghel zelf, maar een paar kilometer verderop: in Erp. Wat ons betreft geen probleem. Want Veghel, Erp … Ach, het is allemaal Meierijstad. Toch? En als je eenmaal bij ons binnen bent geweest, in onze fraaie showroom midden in het dorp, dan denk jij daar waarschijnlijk hetzelfde over.

“Ik werk al jaren in de tegelhandel. Al jaren ook voor mezelf. Eerst heel klein, sinds 2016 vanuit een gezellige showroom in Erp. Ik wil maar één ding: zo veel mogelijk mensen blij maken met een prachtige, betaalbare tegel.”

Wat hebben wij je als Tegelhandel Veghel te bieden?

Een ruime collectie tegels
De kern van de collectie bestaat uit vloer- en wandtegels voor de woonkamer, keuken, badkamer, enz. Maar daarnaast heb je bij ons ook heel veel keus in natuursteen, keramische terrastegels, XXL badkamer tegels en natuursteen vensterbanken. 

Een unieke collectie tegels
Je vindt hier merken die je nergens anders in de regio vindt. Zelf zijn we erg gecharmeerd van enkele Italiaanse merken: hoge kwaliteit, prachtig design en betaalbare prijzen.

Goede, betaalbare kwaliteit
Bij ons moet je altijd kunnen slagen, ongeacht je budget. Dat is onze stelregel. Het gros van de tegels zit in het betaalbare segment, met uitschieters naar boven, maar ook met veel keuze in budgettegels.

Wij zijn De Koning. Jij ook!

Wij gaan voor honderd procent tevredenheid. Wij maken van jou als klant een koning. Ervaar het zelf in onze showroom. Wij zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag, op andere dagen op afspraak, ook ’s avonds. Bel nu nog voor een afspraak. Zeker weten dat je slaagt bij Tegelhandel De Koning, de tegelhandel en tegeloutlet van Veghel.