Keukentegels

Keukentegels bij De Koning Tegelhandel

Keukentegels zijn er in heel veel varianten, in afmeting en design. Steeds meer zelfs. En dat is gemakkelijk te verklaren: we leven weer steeds meer in de keuken. De keuken mag weer gezien worden. En dus moet de keuken meer sfeer hebben dan ooit. Met keukentegels breng je die sfeer. Bij de Koning Tegelhandel vind je daarom een mooie, moderne collectie vloertegels en wandtegels voor in de keuken.

Wat onderscheidt onze collectie keukentegels?

Ga jij voor een landelijke keuken, met karakteristieke tegels op de vloer en tegen de wand? Of ga je voor een moderne keuken; met kleine, strakke tegels tegen de wand – misschien wel in een opvallende kleur – en met grote tegels op de vloer? Bij Tegelhandel De Koning vind je gegarandeerd de keukentegel die bij jou past.

Unieke collectie keukentegels: veel Italiaans design

Wat onze collectie keukentegels onderscheidt is naast de grote variatie aan stijlen en afmetingen, vooral toch wel de unieke designs. Wij hebben exclusieve rechten voor deze regio voor een aantal Italiaanse merken. Dat zijn écht gave, strakke én sfeervolle vloer- en wandtegels die je nergens anders in de regio ziet. Keukentegels met unieke prints die jouw keuken power, klasse of dat heerlijke nostalgische gevoel geven.

Naast keukentegels vind je bij De Koning Tegelhandel trouwens ook een mooie collectie:

Bezoek onze showroom met keukentegels

Als tegelhandel met een grote keuze aan keukentegels adviseren we je graag en vrijblijvend welke tegel of combinatie van tegels het beste in jouw keuken past. Loop gerust de showroom is binnen. Deze is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Kom je liever op een andere dag of ’s avonds? Bel dan tevoren even voor een afspraak: 0413-432005.