Betonlook tegels

Betonlook tegels bij De Koning Tegelhandel

Betonlook tegels zijn enorm in trek, bij jong en oud. Voor de woonkamer, de keuken, enz. En logisch: want betonlook tegels zijn een fantastisch product. De kwaliteiten die wij in het assortiment hebben zijn nauwelijks van echt beton te onderscheiden. In de betonlook tegels herken je de nuancering, en zie je de schuurslagen. Kom je bij ons in de tegelhandel binnen, dan buk je automatisch om te kijken: is het beton of zijn het betonlook tegels?

Wat voor collectie betonlook tegels vind je bij ons?

Omdat betonlook tegels zo populair zijn, zie je een grote verscheidenheid aan betonlook producten op de markt verschijnen; ook kwaliteiten die in de praktijk niet altijd brengen wat je ervan verwacht, qua uitstraling en comfort. Wij hebben heel duidelijk de keuze gemaakt voor de combinatie betaalbaar en kwaliteit. Heel speciaal is bijvoorbeeld dat we exclusieve rechten voor deze regio hebben voor een aantal zeer fraaie Italiaanse merken, zoals bijvoorbeeld Argenta tegels. Betonlook tegels die je nergens anders in de regio ziet. Alleen bij Tegelhandel De Koning.

Wat maakt betonlook tegels zo geliefd?

  • De uitstraling uiteraard: goede kwaliteiten betonlook tegels zijn nauwelijks van echt beton te onderscheiden. Ze stralen dezelfde sfeer en warmte uit. Belangrijkste voordeel van betonlook tegels  is dat het niet ‘werkt’: het krimpt niet of zet niet uit als het warmer of kouder wordt. Echt beton heeft die neiging wel.
  • Betonlook tegels lenen zich perfect in combinatie met elektrische of conventionele vloerverwarming. Vroeger verdween veel warmte naar beneden. Met de hedendaagse vloerverwarmingsystemen en isolatietechnieken wordt het gros van de warmte ook echt afgegeven aan de tegels. Omdat keramische tegels warmte goed geleiden, voel je die warmte ook vrijwel direct.
  • Betonlook tegels vergen geen onderhoud. In tegenstelling tot beton hoef je het niet te impregneren of te coaten. De tegels zijn mooi en blijven mooi. Daar komt nog eens bij dat ze slijt- en krasvast zijn.
  • Betonlook tegels lenen zich voor iedere ruimte in huis. Ook in de keuken dus. Tegenwoordig willen mensen graag echt beton in de keuken hebben maar kozen ze voor tegels, omdat de vloer hier nu eenmaal veel te verduren krijgt.
  • Betonlook tegels zijn in diverse afmetingen beschikbaar. Op die manier kun je met de  betonlook tegels heel gemakkelijk variëren in sfeer. Een grotere tegel geeft rust, een kleinere tegel maakt het wat landelijker.

Bezoek onze showroom met betonlook tegels

Als tegelhandel Erp met een grote keuze aan keramische tegels adviseren we je graag en vrijblijvend welke stijl tegel of combinatie van tegels het beste in jouw tuin, terras of op je balkon past. Loop gerust de showroom is binnen. Deze is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Kom je liever op een andere dag of ’s avonds? Bel dan tevoren even voor een afspraak: 0413-432005.