Terrazzo tegels

Ontdek onze Terrazzo tegels

De nieuwe trend van het moment: Terrazzo tegels. Terrazzo tegels zijn een ware blikvanger en hebben een rijke geschiedenis die teruggaat tot de tijd van het oude Italië. Natuurlijk te herkennen aan de spikkelachtige structuur in verschillende kleuren. Prachtig om aan te leggen in de keuken, woonkamer óf andere ruimte. Ontdek ons assortiment en laat je inspireren! Wij zorgen voor unieke designs Terrazzo tegels die je nergens anders in de regio vindt. En dat komt doordat wij de exclusieve rechten van Italiaanse en Spaanse fabrieken hebben. Hierdoor weet je zeker dat de tegels die jij uitzoekt vrijwel uniek zijn in de regio! Neem snel een kijkje tussen alle Terrazzo tegels van ons assortiment.

Wat is een Terrazzo Tegel?

Terrazzo is een samengesteld materiaal dat bestaat uit marmer-, graniet-, kwarts- of glaschips die zijn ingebed in cement of een soort hars. Zodra het mengsel is uitgehard, wordt het gepolijst om een glad en glanzend oppervlak te creëren. Het resultaat is een veelzijdige tegel met een mozaïekachtige uitstraling die in een verscheidenheid aan kleuren en patronen komt.

Kan Terrazzo ook buiten?

Ja, terrazzo kan buiten worden gebruikt, maar het is essentieel om te kiezen voor een terrazzo die specifiek is ontworpen voor buitengebruik. Deze tegels zijn vorstbestendig en kunnen de wisselende weersomstandigheden weerstaan. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat ze correct worden geïnstalleerd en verzegeld om ze te beschermen tegen vocht en slijtage.

Is Terrazzo kalkhoudend?

Ja, aangezien terrazzo vaak marmerchips bevat, is het kalkhoudend. Dit betekent dat het gevoelig kan zijn voor zuren en daarom is het belangrijk om voorzichtig te zijn met zure reinigingsmiddelen of morsen van zure vloeistoffen zoals citroensap of azijn.

Wat kost een Terrazzo vloer per m2?

De prijs van een terrazzo vloer kan variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de kwaliteit van de gebruikte materialen, het ontwerp en de complexiteit van de installatie. Bij De Koning Tegelhandel streven we ernaar om onze klanten een breed scala aan opties te bieden die passen bij verschillende budgetten. Voor specifieke prijsinformatie nodigen we je uit om onze showroom in Erp, Noord-Brabant, te bezoeken of contact met ons op te nemen.

Brabants, betrouwbaar en betaalbaar

In het hart van Erp, Noord-Brabant, staat De Koning Tegelhandel klaar om je te voorzien van de beste terrazzo tegels. Onze Brabantse nuchterheid en gezelligheid zie je terug in elke tegel en in de service die we bieden. Kom langs en ervaar het zelf!

Waarom De Koning Tegelhandel?

    Wij zijn een tegelhandel met een unieke selectie van betaalbare tegels. Uiteenlopende designs en stijlen zorgen ervoor dat voor iedereen wat wils is. Ook zorgen wij ervoor dat je tegels uitzoekt die goed zijn voor nú, straks en later. En daarom spreken wij uit ervaring als we zeggen dat de tegels gewoon tegen een stootje moeten kunnen. Kom langs in de showroom voor persoonlijk advies op maat.