Tegelhandel Boekel

De Tegelhandel van Boekel en omstreken. Dat willen we zijn. De meest bijzondere tegelhandel. Waar je heen gaat als je op zoek bent naar een unieke en betaalbare kwaliteitstegel voor je badkamer, woonkamer, keuken, aanbouw, terras, enz. Naar een tegel mét service. En naar een tegel mét professioneel advies voor iedereen uit Boekel en omgeving.

Over De Koning Tegelhandel Boekel

Zitten we met onze tegelshowroom in Boekel? Net niet. We zitten een paar kilometer verderop, in Erp, op industrieterrein Molenakker. Maar Boekel en Erp … het zijn goede buren, die het goed met elkaar kunnen vinden, zonder dat ze deur bij elkaar plat lopen. Al mag je die van ons vanuit Boekel best plat lopen, hoor 

“Het openen van een tegelhandel dicht bij Boekel was in 2016 een geweldige nieuwe stap. Eerder al zat ik in de tegels, maar kleiner. Hier heb ik alle ruimte en mogelijkheden om met mijn ambitie aan de slag te gaan: zo veel mogelijk mensen blij maken met een prachtige, betaalbare tegel.”

Wat hebben wij je als Tegelhandel Boekel te bieden?

Een ruime collectie tegels
De kern van de collectie bestaat uit vloer- en wandtegels voor de woonkamer, keuken, badkamer, enz. Maar daarnaast heb je bij ons ook heel veel keus in natuursteen, keramische terrastegels, XXL badkamer tegels en natuursteen vensterbanken. 

Een unieke collectie tegels
Je vindt hier merken die je nergens anders in de regio vindt. Zelf zijn we erg gecharmeerd van enkele Italiaanse merken: hoge kwaliteit, prachtig design en betaalbare prijzen.

Goede, betaalbare kwaliteit
Bij ons moet je altijd kunnen slagen, ongeacht je budget. Dat is onze stelregel. Het gros van de tegels zit in het betaalbare segment, met uitschieters naar boven, maar ook met veel keuze in budgettegels.

Tegelhandel Boekel: bezoek onze showroom

De showroom is geopend van woensdag tot en met zaterdag. De andere dagen is op afspraak, ook ’s avonds. Dus kom je uit Boekel en ben je op zoek naar een goede, mooie tegel? Loop binnen of bel nu nog voor een afspraak. Zeker weten dat je slaagt bij De Koning Tegelhandel, de tegelhandel en tegeloutlet voor Erp, Boekel, Gemert, Veghel, Beek en Donk, Meierijstad, Uden en omgeving.