Tegelhandel Gemert

Als Tegelhandel Gemert willen we bij bekend komen te staan. Als de tegelhandel waar je vanuit Gemert naar toe gaat als je in de buurt op zoek bent naar een unieke en betaalbare kwaliteitstegel voor je badkamer, woonkamer, keuken, aanbouw, terras, enz. Naar tegels mét service. En naar een tegel mét professioneel advies voor iedereen uit Gemert en omgeving.

Over De Koning Tegelhandel Gemert

Zijn wij een tegelhandel uit Gemert? Ja. Nou ja, bijna. We zitten een paar kilometer verderop, in Erp, op industrieterrein Molenakker. Maar van Gemert naar Erp … dat is maar tien minuten rijden. Daarom ook deze pagina, want veel mensen uit Gemert weten inmiddels de weg naar De Koning Tegelhandel te vinden.

“Ik heb in Beek en Donk gewerkt en later in Boerdonk. Altijd in de tegels. In 2016 heb ik de stap naar een grotere showroom gezet. Hier heb ik alle ruimte om met mijn ambitie aan de slag te gaan: zo veel mogelijk mensen blij maken met een prachtige, betaalbare tegel.”

Wat hebben wij je als Tegelhandel Gemert te bieden?

Een ruime collectie tegels
De kern van de collectie bestaat uit vloer- en wandtegels voor de woonkamer, keuken, badkamer, enz. Maar daarnaast heb je bij ons ook heel veel keus in natuursteen, keramische terrastegels, XXL badkamer tegels en natuursteen vensterbanken. 

Een unieke collectie tegels
Je vindt hier merken die je nergens anders in de regio vindt. Zelf zijn we erg gecharmeerd van enkele Italiaanse merken: hoge kwaliteit, prachtig design en betaalbare prijzen.

Goede, betaalbare kwaliteit
Bij ons moet je altijd kunnen slagen, ongeacht je budget. Dat is onze stelregel. Het gros van de tegels zit in het betaalbare segment, met uitschieters naar boven, maar ook met veel keuze in budgettegels.

Tegelhandel Gemert: bezoek onze showroom

De showroom is standaard geopend van woensdag tot en met zaterdag. De andere dagen op afspraak, ook ’s avonds. Dus kom je uit Gemert en ben je op zoek naar een mooie tegel? Loop binnen of bel nu nog voor een afspraak. Zeker weten dat je slaagt bij De Koning Tegelhandel, de tegelhandel en tegeloutlet voor Erp, Boekel, Meierijstad, Veghel, Beek en Donk, Uden en omgeving.