Tegelhandel Uden

Tegels in Uden

Als tegelhandel Uden hebben wij unieke tegels in de regio. Waarom? Wij hebben namelijk exclusieve rechten op verschillende Italiaanse en Spaanse merken. Omdat we rechtsreeks bij deze fabrieken bestellen houden we de prijzen direct betaalbaar. En profiteer je tóch van kwalitatief hoge tegels. Kom daarom langs in onze showroom om tegels uit te zoeken die (bijna) niemand anders in de omgeving heeft.

Tegels in huis

Als tegelhandel Uden weten wij als geen ander dat tegels de sfeer vormen in huis. Ga dus na wat je persoonlijke wensen en voorkeuren zijn. Houd rekening met het interieur. En ga vervolgens voor de juiste tegels in huis. Klaar voor jarenlang gebruik. Laat je online al inspireren, om vervolgens langs te komen in onze showroom. Hak daar uiteindelijk de spreekwoordelijke knoop door.

Verschillende stijlen tegels

Omdat wij als tegelhandel Uden rechtstreeks bij fabrieken in het buitenland bestellen, hebben wij ook een groot assortiment. Natuurlijk met verschillende stijlen. Ga voor een vintage look, moderne uitstraling óf juist een landelijk karakter. Geheel passend bij de rest van het huis. Uiteindelijk kom je zo altijd tot de juiste tegel die voldoet aan al je eisen. En klaar is om jarenlang te dienen binnen je huis. Voor nu, straks en later.

 

Tegels badkamer

Binnen een badkamer heb je te maken met eindeloze mogelijkheden. Als tegelhandel Uden weten wij als geen ander hoe je wand- en vloertegels kan combineren. Zo kunnen vloertegels wél als wandtegels gebruikt worden, maar wandtegels níet als vloertegels. Ga voor een speels effect en verzorg vervolgens de finishing touch met badkamermeubels of accessoires. Uiteindelijk ervaar je zo pas echt hoe de tegels eruit komen te zien. Daarom hebben wij onze showroom ook voorzien van badkamer meubels en accessoires. Deze zijn als het ware klaar om gebruikt te worden.

Tegels keuken

Vanuit onze ervaring als tegelhandel Uden weten we dat het belangrijk is om in de keuken voor kwalitatief goede tegels te gaan. Alhoewel dit natuurlijk overal van belang is, geldt dit met name voor keukens. Zo wordt hier namelijk iedere dag gebruik van gemaakt. En wordt er tijdens het koken natuurlijk het een en ander geknoeid op de vloer. Houd hier dus vooraf rekening mee. Iedere (leef)keuken verdient namelijk ook een gezellige sfeer.

Bezoek onze showroom

Als tegelhandel Uden en regio zijn wij te vinden op steenworp afstand. Namelijk in Erp (Meierijstad). Klaar om je inspireren en adviseren. Onze medewerkers hebben namelijk kennis van zaken en denken graag mee van A tot Z. Ook zorgen zij ervoor dat je de showroom met een brede glimlach verlaat. Wij zetten de koffie alvast voor je klaar. Tot snel!