Vintage tegels

Vintage tegels bij De Koning Tegelhandel

Vintage tegels zijn een plaatje in zowel een wat meer ouderwets als een modern interieur. Deze tegels hebben namelijk een versleten en vintage look, maar zijn helemaal nieuw! Rustiek moderne tegels zien we naast deze trend ook terug in de patroontjes en uitstraling. Zie bijvoorbeeld een modern patroon met een versleten look voor op de wand of vloer.

Grote variatie in vintage tegels

We noemden het al: de vintage tegels hebben een wat versleten look. Dat zorgt er ook voor dat geen één tegel hetzelfde eruitziet, perfect dus voor een vintage look! Bij de vintage tegels heb je ook een ruime keuze aan verschillende kleuren en patronen. Zo zijn vintage tegels in pasteltinten en zeshoekige vorm verkrijgbaar, kies de vintage tegel die helemaal naar jouw smaak is! Bekijk hieronder ons aanbod van vintage wand- en vloertegels:

Vintage look is trend die de afgelopen jaren steeds populairder wordt. Zo heb je namelijk gloednieuwe tegels, met een oude look & feel. Vintage tegels alleen voor in oudere huizen? Nee, zeker niet! Zo passen vintage tegels ook perfect bij een modern interieur of in een moderne keuken. Mede dankzij het ruime aanbod aan verschillende kleuren en patronen is er altijd een vintage tegel naar jouw smaak!

De voordelen van vintage tegels

Vintage tegels hebben bijzondere kenmerken, die ze voor vrijwel iedere situatie in en rondom huis geschikt maken:

  • Gloednieuwe tegels, maar oude look & feel
  • Grote variatie vintage tegels in kleuren
  • Grote variatie vintage tegels in patronen
  • Perfect bij zowel modern als ‘klassiek’ interieur

Wij nodigen je uit: kom bij De Koning Tegelhandel kennismaken met deze prachtige tegels voor in de tuin of op het terras.

Bezoek onze showroom met vintage tegels

Als tegelhandel met een grote keuze aan keramische tegels adviseren we je graag en vrijblijvend welke stijl tegel of combinatie van tegels het beste in jouw tuin, terras of op je balkon past. Loop gerust de showroom is binnen. Deze is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Kom je liever op een andere dag of ’s avonds? Bel dan tevoren even voor een afspraak: 0413-432005.

PS: Naast vintage tegels vind je bij De Koning Tegelhandel trouwens ook een mooie collectie badkamertegels, woonkamertegels, keukentegels, natuursteen vensterbanken, natuursteen en XXL badkamer tegels.

I.v.m. de bouwvakvakantie zijn wij gesloten vanaf 19 juli 14u tot en met maandag 12 augustus. Vanaf 13 augustus staan we weer graag voor u klaar.