Tegelhandel Aarle-Rixtel

Tegels in Aarle-Rixtel

De Tegelhandel voor Aarle Rixtel willen wij zijn. De tegeloutlet waar je vanuit Aarle Rixtel naar toe gaat als je dichtbij op zoek bent naar een unieke en betaalbare kwaliteitstegel voor je woonkamer, badkamer, keuken, aanbouw, terras, enz. Naar een tegel mét service. En naar tegels mét professioneel advies voor iedereen uit Aarle Rixtel en omgeving.

Over De Koning Tegelhandel in Erp

De Koning Tegelhandel is al jaren actief in de tegels en had een showroom in Boerdonk. Van daaruit bediende hij met zijn tegelhandel al klanten in Boekel, Beek en Donk, Uden, Veghel, Erp, Zijtaart, Gemert, Meierijstad. Wegens groei besloot hij 2016 te verhuizen van Boerdonk naar een grotere en mooiere showroom op het industrieterrein in Erp.

“Er zijn zoveel ontwikkelingen in tegels, zoveel variaties in materialen en design en zoveel wensen van klanten. Mensen juist in dat product kunnen adviseren, maakt de tegelhandel voor mij het mooiste vak van de wereld.”

Wat heeft tegelhandel Aarle Rixtel je te bieden?

Een ruime collectie tegels
De kern van de collectie bestaat uit vloer- en wandtegels voor de woonkamer, keuken, badkamer, enz. Maar daarnaast heb je bij ons ook heel veel keus in natuursteen, keramische terrastegels en natuursteen vensterbanken.

Een unieke collectie tegels
Je vindt hier merken die je nergens anders in de regio vindt. Zelf zijn we erg gecharmeerd van enkele Italiaanse merken: hoge kwaliteit, prachtig design en betaalbare prijzen.

Goede, betaalbare kwaliteit
Bij ons moet je altijd kunnen slagen, ongeacht je budget. Dat is onze stelregel. Het gros van de tegels zit in het betaalbare segment, met uitschieters naar boven, maar ook met veel keuze in budgettegels.

Tegelhandel Aarle-Rixtel: kom kijken!

Onze showroom is standaard open van woensdag tot en met zaterdag. De andere dagen op afspraak, ook ’s avonds. Dus ben je op zoek naar een goede, mooie tegel? Loop binnen of bel nu nog voor een afspraak. Zeker weten dat je slaagt bij De Koning Tegelhandel, de tegelhandel en tegeloutlet voor Boekel, Beek en Donk, Uden, Veghel, Erp, Zijtaart, Gemert, Meierijstad, en omgeving.