Outlet

Altijd budgettegels

Outlettegels zijn goedkope (partijen) tegels. Dat kunnen bijvoorbeeld tegels zijn die uit de collectie gaan, tegels die een kleine beschadiging hebben of tegels die wij heel goedkoop in hebben kunnen kopen. De ene keer zijn dat wandtegels, de andere keer vloertegels; de ene keer tegels voor in de badkamer, de andere keer tegels voor de in keuken of in de woonkamer.

Vrijwel altijd budgettegels in de collectie

Ons streven is om de collectie zo veel mogelijk te vernieuwen. Dat betekent dat wij doorlopend ook wel outlettegels in de aanbieding hebben. Die tegels proberen we zo snel mogelijk online te zetten. Maar ben je op zoek naar een budgettegel voor jouw woning en vind je op deze pagina niet de tegel van jouw smaak? Dan wil dat niet zeggen dat we je niet kunnen helpen.

Altijd wel een outlettegel voor jou

Naast een tegelhandel met een mooie, moderne collectie tegels voor iedere smaak, willen wij ook de tegeloutlet voor deze regio zijn. De tegelhandel dus met een groot aanbod goedkope tegels. Ben je op zoek naar een goedkope tegel? Bel of mail. Dan nemen we je wensen door en informeren wij direct nog voor je bij onze leveranciers. Vaak hebben die wel een tegel in de collectie zitten die eruit gaat en die wij je als outlettegel mogen verkopen.