Stijlen

Heb je een vraag of opmerking?

Wil je meer informatie of de tegels met eigen ogen bekijken? Neem dan contact met ons op of loop binnen in onze showroom. De koffie staat klaar!

Vintage tegels

Vintage tegels zijn een plaatje in zowel een wat meer ouderwets als een modern interieur. Deze tegels hebben namelijk een versleten en vintage look, maar zijn helemaal nieuw!

Mozaïek tegels

Dat mozaïek tegels weer enorm populair zijn is inmiddels wel duidelijk. Maar dit is niet voor de eerste keer… Zo werden de veelal kleurrijke tegeltjes al in de tijd van de Grieken en Romeinen gebruik om wanden en vloeren van schitterende patronen en afbeeldingen te voorzien. Waarom ze nog steeds zo populair zijn?

Betonlook tegels

Betonlook tegels zijn enorm in trek, bij jong en oud. Voor de woonkamer, de keuken, enz. En logisch: want betonlook tegels zijn een fantastisch product. De kwaliteiten die wij in het assortiment hebben zijn nauwelijks van echt beton te onderscheiden.

Keramisch parket

Keramisch parket is enorm in trek, bij jong en oud. Voor de woonkamer, de keuken, enz. En logisch: want keramisch parket is een fantastisch product. De kwaliteiten die wij in het assortiment hebben zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden.

Landelijke tegels

Het idee dat landelijke tegels alleen bourgondisch op een boerderij passen met veel hout is voorbij. Dit kan natuurlijk nog zeker, maar de ‘klassieke landelijke sfeer’ in een meer moderne uitvoering wordt steeds populairder.

Marmerlook tegels

Marmerlook tegels zijn ideaal in een huis waar zowel een klassieke als moderne uitstraling heerst. Creëer een natuurlijk en strak ogende sfeer dat aansluit op elk interieur. 

XXL Tegels

XXL tegels zijn de laatste tijd erg populair. Ze kunnen zowel op de vloer als tegen de wand gebruikt worden in badkamerskeukenswoonkamers en andere woonruimtes.

Zelliges

Zelliges vinden zijn oorsprong in Marokko. Dit type tegel is de afgelopen tijd enorm toegenomen in populariteit. Je kunt er veel kanten mee uit. Zo zijn ze naast het standaard vierkante formaat ook te krijen in een schubvormig figuur of in hexagon uitvoering. Wij bieden deze tegel in de meest uiteenlopende kleuren aan!

Terrazzo

Deze tegelstijl is tegenwoordig erg populair. Terrazzo tegels kun je herkennen aan de spikkelachtige structuur. Dit geeft een uniek en speels effect. Deze tegel is in verschillende ruimten toe te passen, denk maar aan een toilet, badkamer of in de keuken. Benieuwd naar ons exclusieve assortiment? 

Sphinx tegels

Ben je op zoek naar een mooi keramisch parket? Misschien zijn Sphinx tegels de tegels die jij zoekt! Sphinx tegels zijn designtegels met een duurzaam karakter. De keramische tegels van Sphinx zijn er in verschillende kleuren en maten. 

Bezoek onze showroom met vintage tegels

De Koning Tegelhandel is de tegelhandel voor Boekel, Beek en Donk, Uden, Veghel, Erp, Zijtaart, Gemert, Meierijstad en omstreken.

Wij leveren tegels in vele soorten, maten en stijlen. Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten stijlen tegels waaronder betonlook, vintage, mozaïk, enzovoort. In onze showroom in Erp vind je een unieke en scherp geprijsde collectie tegels voor je keuken, badkamer, woonkamer, terras, enzovoort.