Tegelhandel Heesch

Tegels in Heesch

Wij van De Koning Tegelhandel willen dé tegelhandel zijn voor alle tegels in Heesch. Ons doel is om onze tegels in Heesch en andere nauw gelegen dorpen . Wie wij zijn? Een ervaren bedrijf, gelegen in Erp, dat al jaren actief is in de tegels. Of het nou gaat om een keramisch parketvloer of vintage tegels voor in de keuken, wij hebben het allemaal. Bekijk het aanbod en dan zien we je graag terug in onze showroom!

Over De Koning Tegelhandel Heesch

De Koning Tegelhandel is al jaren actief in de tegels en had een showroom in Boerdonk. Vanuit hier werden er al diverse klanten blij gemaakt, in dorpen zoals: Boekel, Beek en Donk, Uden, Veghel, Erp, Zijtaart, Gemert, Meierijstad. Vanwege het groeiende aantal klanten besloot het bedrijf in 2016 te verhuizen van Boerdonk naar een ruimere en mooiere showroom op het industrieterrein in Erp.

“Er zijn zoveel ontwikkelingen in tegels, zoveel variaties in materialen en design en zoveel wensen van klanten. Mensen juist in dat product kunnen adviseren, maakt de tegelhandel voor mij het mooiste vak van de wereld.”

Showroom tegelhandel Heesch

Wat hebben wij als tegelhandel Heesch te bieden?

Diverse soorten tegels in Heesch

Onze collectie tegels voor onze tegelhandel in Heesch bestaat uit een aantal categorieën, namelijk:

Verder bestaat de kern van de collectie uit vloer- en wandtegels. Deze tegels kunnen in Heesch worden geplaatst in jouw woonkamer, keuken, badkamer, maar ook eventueel in een andere plek in jouw huis. Kom daarom gerust een keer langs in onze showroom in Erp, zodat je de tegels in het echt kunt komen bekijken!

Uniek design

Als tegelhandel in Heesch zijn wij uniek in onze merken. Zo hebben we Italiaanse tegels, maar ook Spaanse tegels. vindt hier merken die je nergens anders in de regio vindt. Zelf zijn we erg gecharmeerd van enkele Italiaanse merken: hoge kwaliteit, prachtig design en betaalbare prijzen.

Betaalbaar & goede kwaliteit

Bij ons staat de kwaliteit van onze tegels hoog in het vaandel. Desondanks hechten wij misschien wel evenveel waarde aan de betaalbaarheid van onze tegels. Wij vinden namelijk dat je te allen tijde bij ons zou moeten kunnen slagen, ongeacht je budget. Daarom zit bij ons het grootste gedeelte van ons assortiment in het betaalbare segment, met slechts enkele uitschieters naar boven, maar ook met veel keuze in budgettegels.

Wil jij tegels in Heesch?

Ben jij geïnteresseerd in onze tegels en zou je graag in contact willen komen met ons? Dat kan! Je kunt ons bereiken door te bellen naar (0413) 43 20 05 of te mailen naar info@dekoningtegelhandel.nl. Daarnaast kun je ook altijd ons online contactformulier invullen en dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Hopelijk tot snel!

Ook benieuwd naar andere pagina’s van ons die jou kunnen helpen bij het vinden van de juiste tegels in Heesch? Bekijk dan een van de volgende pagina’s:

 

Tegelhandel Heesch

Tegelhandel Heesch

kom langs in Erp!

Je kunt standaard langskomen in onze showroom van woensdag tot en met zaterdag. Op de overige dagen ben je welkom op afspraak, ook in de avond. Oftewel, ben je in Heesch opzoek naar betaalbare tegels van goede kwaliteit? Dan zien we je graag verschijnen in onze showroom of maak een belletje en plan je afspraak in!  De kans is groot dat je slaagt bij De Koning Tegelhandel, de tegelhandel en -outlet voor Boekel, Beek en Donk, Uden, Veghel, Erp, Zijtaart, Gemert, Meierijstad, en omgeving.

I.v.m. de bouwvakvakantie zijn wij gesloten vanaf 19 juli 14u tot en met maandag 12 augustus. Vanaf 13 augustus staan we weer graag voor u klaar.