Woonkamertegels

Woonkamertegels bij De Koning Tegelhandel

Met woonkamertegels wil je een sfeer neerzetten. Ze moeten strak of modern zijn; of juist heel klassiek of landelijk (de boerderijvloer). Vloertegels moeten een plaatje zijn. Nu. Straks. En later. Je wilt dat je tegels mooi zijn en mooi blijven. Ongeacht hoe vaak er kinderen op je vloer spelen; en ongeacht of je eens een keer op je tegel in de woonkamer knoeit.

Wat onderscheidt onze collectie vloertegels voor de woonkamer?

Wat onze collectie tegels onderscheidt is naast de grote variatie aan stijlen en afmetingen, vooral toch wel de unieke designs. Wij hebben exclusieve rechten voor deze regio voor een aantal Italiaanse merken. Dat zijn écht gave, strakke én sfeervolle vloertegels die je nergens anders in de regio ziet. Woonkamertegels met unieke prints die jouw woonkamer power en klasse geven.

Waar moet je op letten bij het kopen van vloertegels?

  • Hoe gemakkelijk zijn de tegels te onderhouden en schoon te maken? (Natuursteen op de vloer bijvoorbeeld kan prachtig zijn, heel doorleefd, maar vergt wel meer onderhoud dan keramisch.)
  • Zijn de vloertegels geschikt voor traditionele of elektrische vloerverwarming?
  • Kunnen de tegels tegen een stootje (zijn ze krasbestendig?)
  • Is het formaat tegels waar jouw voorkeur naar uitgaat ook wel echt geschikt? Grote of kleine tegels geven je woonkamer, afhankelijk van de grootte van de kamer, namelijk een heel andere uitstraling. En misschien is het wel mooi om afmetingen te combineren!
  • Blijven de tegels ook zo mooi als ze nu zijn of worden ze door het intensieve gebrek snel dof?

Bezoek onze showroom met badkamertegels

Als tegelhandel met een grote keuze aan woonkamertegels adviseren we je graag en vrijblijvend welke tegel of combinatie van tegels het beste in jouw woonkamer past. Loop op vrijdag of zaterdag gerust de showroom in Erp binnen. Kom je liever op een andere dag of ’s avonds? Bel dan tevoren even voor een afspraak: 0413-432005.

PS: Naast woonkamertegels vind je bij ons ook een fraaie collectie badkamertegels, keukentegels, keramische terrastegels, natuursteen, natuursteen vensterbanken en XXL tegels badkamer.