vloertegels houtlook

Vloertegels houtlook zijn de afgelopen tijd enorm in trek bij zowel jong als oud. Logisch omdat je de voordelen van hout én tegels met elkaar combineert. Je behoudt een houtstructuur waardoor je de nerven en noesten ervaart. Maar, tegelijkertijd profiteer je ook van de praktische voordelen die tegels je te bieden hebben. Een keramische vloer lijkt op echt hout. Hierdoor komen uitstraling én comfort samen in je woning. Onze tegels met houtlook zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo kun je bijvoorbeeld keramisch parket visgraat bestellen, vloertegels 60×60 of houtlook terrastegels!

Voordelen van houtlook vloertegels

Vaak krijgen wij de vraag waarom houtlook vloeren de afgelopen tijd zo populair zijn geworden. Dit heeft onder anderen te maken met het feit dat de voordelen van hout en tegels gecombineerd worden. Zo creëer je een warme en gezellige sfeer. En behoudt je ondertussen de praktische voordelen die tegels te bieden hebben. Wanneer je gaat voor een echte houten vloer zullen er veel sneller krassen en vlekken in je vloer komen. Dat wil niemand natuurlijk. Een groot voordeel van keramische vloeren is dat dit hierbij niet zal gebeuren. Hieronder hebben wij enkele redenen op een rijtje gezet waarom je niet meer om vloertegels houtlook heen kan.

  • Warme én sfeervolle uitstraling in elke ruimte
  • Combineren met vloerverwarming
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Slijt- en krasvast
  • Voor iedere ruimte
  • Diverse afmetingen

Uitstraling vloertegels houtlook

Zoals gezegd hebben de tegels met houtlook een warme en sfeervolle uitstraling. Tóch kan je de uitstraling nog verder beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan de manier van leggen. Ga je voor een visgraat legpatroon. Het tegels visgraat patroon is erg populair en goed te realiseren met deze tegels. Wil je bijvoorbeeld een visgraat patroon in jouw woonkamer? Ga dan voor keramisch parket woonkamer! Of leg je de vloertegels houtlook in wildverband. Verder dien je een keuze te maken tussen brede en smalle planken. Iedere keuze die je hierin maakt heeft (in)direct invloed die uiteindelijk in je woning ontstaat.

Met keramische houtlook tegels creëer je niet alleen een warme uitstraling, maar geniet je ook van een heerlijk warme vloer. Keramisch parket kopen is namelijk perfect om te combineren met vloerverwarming. Over het algemeen kunnen wij wel stellen dat de tegels de basis sfeer bepalen voor iedere ruimte. Kleding maakt de man. En tegels maken de ruimte. Vanuit deze gedachte dien je dus ook voor een klassieke, landelijke of juist een moderne look te gaan. Ga voor betonlook tegels of overweeg onze vintage opties. Voor nú, straks en later. Zo wil je natuurlijk niet na een jaar alweer opnieuw de zoektocht naar dé perfecte tegel starten. Daarom bieden wij alleen vloertegels aan van een goede kwaliteit. Wel zo fijn.

Unieke houtlook tegels in de regio

De Koning Tegelhandel beschikt over een ruim assortiment met de meest uiteenlopende stijlen tegels. Bijzondere collecties tegen eerlijke prijzen. En daarmee zijn wij dus nét even iets anders dan concurrenten in de regio. Ook beschikken wij over de exclusieve rechten van enkele Italiaanse tegelmerken. Hierdoor ben je als klant verzekerd van een (nagenoeg) unieke tegel.

Vloertegels houtlook hoeft natuurlijk niet volledig op je wensen aan te sluiten. Daarom bieden wij uiteenlopende soorten tegels aan om al onze klanten tevreden te stellen. Ieder wat wils. En maar goed ook. Anders zouden we tenslotte allemaal dezelfde tegels hebben in onze woning. Ga voor frivole kleurtjes, vernieuwende prints óf juist een klassiek en ‘tijdloos’ ontwerp, zoals Portugese vloertegels of Portugese wandtegels. Volledig naar al je wensen. Met een ruim assortiment zoals bij De Koning Tegelhandel hebben wij de perfecte tegels in huis.

 

Inspiratie in de showroom

Natuurlijk ben je van harte welkom om langs te komen in onze showroom. Hier zal je zien dat de keramische houtlooktegels op een echte houten vloer lijkt. Laat je inspireren én adviseren door een echte vakman met kennis. Als vanzelfsprekend natuurlijk onder het genot van een heerlijke bak koffie. En als kers op de taart kunnen wij je verzekeren dat je de showroom verlaat met een glimlach van oor tot oor. Naast de houten vloertegels kun je ook meteen inspiratie opdoen voor tegels badkamer, wc tegels, vloertegels keuken of woonkamer tegels. Standaard geopend van woensdag tot en met zaterdag. Liever op een ander moment langskomen? Dat kan. Je bent namelijk altijd van harte welkom.