Tegelhandel Oss

Tegels in Oss

Een unieke selectie tegels tegen een betaalbare prijs. Daar staan wij voor als tegelhandel Oss. Combineer dit met advies op maat van specialisten die meedenken van A tot Z. Om het vervolgens zelf in onze showroom te ervaren. Online geven we je een kleine sfeerbeleving. Maar, volgens ons kan je de spreekwoordelijke knoop pas doorhakken als je de tegels in het écht ervaren hebt.

Stijlen tegels in Oss

Als tegelhandel Oss hebben wij een ruim aanbod van tegels. Deze importeren wij rechtstreeks uit de fabrieken van tegellanden als Spanje en Italië. Mede daardoor gaan wij ook continu mee met de (aller)laatste trends. Afhankelijk van de stijlvoorkeur is er dus altijd wel een mooie vloer- of wandtegel die aansluit op de wensen. Nog géén idee waar je moet beginnen? Kom dan langs in onze showroom voor inspiratie én advies op maat.

Tegels in huis

Vanuit onze ervaring als tegelhandel Oss weten wij als geen ander dat de tegels de basis vormen van een huis. Dit bepaalt namelijk voor een groot gedeelte wat voor sfeer er in huis hangt. En als we één ruimte mogen aanwijzen als ‘het hart’ van een huis is dit de woonkamer. Wat in veel gevallen gebruikt wordt als grote leefkamer. Om in de ochtend heerlijk op te starten. En ’s avonds op de bank weg te kruipen.

Tegels badkamer

Ook voor badkamer tegels kan je bij tegelhandel Oss langskomen. Zo bieden wij veel verschillende soorten tegels aan die perfect zijn voor in de badkamer. Combineer wand- en vloertegels. Of laat een vloertegel overlopen in de wand voor een speels effect. Om de tegels van een badkamer ultiem te ervaren hebben wij ook badkamermeubels en accessoires in onze showroom geplaatst. Reden genoeg om langs te komen en verschillende badkamers te ervaren!

Tegels keuken

Waar een keuken tientallen jaren geleden alleen gebruikt werd om te koken, is dat nu compleet anders. Als tegelhandel Oss zien wij dat leefkeukens enorm in de lift zitten. Een plaats waar je met het hele gezin gezellig een avond kan kokkerellen. Of om samen een bourgondisch avondje te tafelen. Zorg ervoor dat de kwaliteit van de tegels goed is. Zo is dit een ruimte waar de tegels vaak het nodige te voortduren krijgen.

Kom langs in de showroom

De Koning Tegelhandel bevindt zich als tegelhandel Oss natuurlijk in de regio. Om precies te zijn in Erp (Meierijstad). Hier hebben wij een grote showroom om je te inspireren en adviseren. Onze kracht is het meedenken van A tot Z. Alles om de klant meer dan tevreden de deur uit te laten gaan. Wat daarbij natuurlijk niet mag ontbreken? De nodige kennis. En een brede glimlach van oor tot oor. Kom gerust langs binnenkort, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.