Marmerlook badkamer

Marmerlook badkamer bij de Koning Tegelhandel

Wil jij je badkamer voorzien van een klassieke én moderne uitstraling? Kies dan voor een marmerlook badkamer bij De Koning Tegelhandel. Deze tegels sluiten naadloos aan op ieder interieur en dit vormt de neutrale basis van je badkamer om nog jaren plezier van te beleven. Vanwege de marmerstructuur zijn onze keramische marmerlook tegels voor in de badkamer niet van écht marmer te onderscheiden. Je hebt dus een échte marmerlook voor een voordelige prijs.

Bij de Koning Tegelhandel ben je aan het juiste adres voor een exclusief assortiment van Italiaanse tegelmerken. Doordat wij dé exclusieve aanbieder in de omgeving zijn bieden wij unieke designs aan voor een marmerlook badkamer. Met oneindig verschillende maten, kleuren en eigenschappen kan je de marmerlook tegels aan laten sluiten op ieder interieur. Naast ons ruime én unieke aanbod profiteer je bij ons ook nog eens van advies op maat en het enthousiasme!

Marmerlook badkamer tegels

De grote variatie van marmerlook tegels voor in je badkamer bestaat uit zowel wand– als vloertegels. Om verzekerd te zijn van een extra strak eindresultaat bieden wij uitsluitend gerectificeerde marmerlook tegels aan. Wat zijn gerectificeerde tegels? Deze marmerlook badkamer tegels zijn na het bakken verzaagd met rechte hoeken en kanten.

Voordat de marmerlook tegels in je badkamer worden gelegd is het van belang dat de ondergrond vlak is. Hierna kunnen de tegels in je badkamer met speciale tegellijm vastgelijmd worden. De finishing touch wordt verzorgd met het uitkiezen van de perfecte voeg. Voor aanvullend advies op maat staat de deur van onze showroom in Erp altijd voor je open.

De voordelen van een marmerlook in je badkamer

Waarom een marmerlook badkamer? Dankzij de bijzondere kenmerken zijn marmerlook tegels geschikt voor iedere situatie rondom je huis. Dus ook voor je badkamer! Van onderhoudsvriendelijkheid tot en met de waterbestendigheid. Wij hebben de voordelen even voor je op een rijtje gezet.

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Waterbestendig
  • Vlekbestendig
  • Kras-, kleur- en slijtvast

Op zoek naar een andere look in je badkamer?

Nog niet overtuigd van een marmerlook in je badkamer? Ook dan ben je bij de Koning Tegelhandel aan het juiste adres. Naast ons assortiment marmerlook tegels voor in je badkamer bieden wij namelijk meerdere looks aan. Bekijk dus ook onze natuursteen-, mozaïek- en XXL badkamer tegels.

Ook bieden wij tegels aan voor in verschillende ruimtes. Naast onze badkamertegels kan je dus ook een kijkje nemen bij onze keuken- en woonkamertegels. Wellicht vind je hier dé perfecte tegel voor in je woning!

Kom met ons in contact

Ben jij erover uit om marmerlook tegels in je badkamer te leggen? Mooi! Wij helpen je graag verder in onze showroom. Hier kan je onze marmerlook tegels zien, voelen én ervaren. Bij het kopen van een nieuwe tegel komt er het een en ander kijken. In onze showroom kan je het materiaal voelen en de kleuren beleven. Het vinden van de juiste tegel is hierdoor nét even iets eenvoudiger. Ook voorziet De Koning Tegelhandel je van persoonlijk advies op maat vanuit zijn jarenlange ervaring.