Betonlook tegels 100×100

Betonlook tegels

Start de zoektocht naar betonlook tegels 100×100 en ontdek alle verschillende uitvoeringen. De keuze tussen verschillende soorten afmetingen én look-and-feels zijn oneindig. Wij hebben een unieke selectie tegels. Betaalbaar én uniek. Zo omschrijven wij ons assortiment het beste. Dit doen wij door alleen de (aller)hoogste kwaliteit betonlook tegels vanuit Spaanse én Italiaanse fabrieken te halen. Hiermee zijn wij dan ook ook uniek in de regio. Voor ons aanbod kan je door onze website heen klikken. Nóg liever vertellen wij je dit zelf tijdens een persoonlijke afspraak in de showroom. Tegels moet je namelijk zien, voelen én ervaren om uiteindelijk de beste keuze te maken.

Ruimtelijke 100×100 tegels

Zodra je voor betonlook tegels 100×100 gaat ontstaat er direct een ruimtelijke sfeer in iedere ruimte. De groot formaat tegels zorgen hiervoor. Ook kan de voeg én kleur van de betonlook tegel nog een invloed hebben op de ruimtelijkheid. Omdat wij meerdere wand- en vloertegels in betonlook aanbieden zijn wij ervan overtuigd dat je vroeg of laat tegen dé perfecte tegel aanloopt die een verrijking is voor je interieur. Hieronder hebben wij alle voordelen van betonlook tegels 100×100 voor je op een rijtje gezet.

  • Creëer een ruimtelijk effect
  • Ga voor een moderne en luxe look
  • Straalt rust uit
  • Combineer met andere stijlen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Goede slijtvastheid

Creëer een eigen sfeer

Met betonlook tegels wordt al snel aan een saaie grijze tegel gedacht. Niets is minder waar. Zo kan je hier nog de échte sfeer bepalen met de accenten die de tegel met zich meebrengt. Durf daarnaast ook betonlook tegels 100×100 te combineren met kleinere én kleurrijkere tegels. Zo is de combinatie met mozaïek- of vintage tegels gewaagd. Durf jij deze stap te zetten? Dan ben je uiteindelijk voorzien van een prachtig contrast. Boordevol hippe kleuren en catchy accenten. En goed om een blij gevoel te krijgen van alle frivole kleurtjes.

Zien, voelen én ervaren

Wat wij in al onze jaren hebben geleerd is dat je tegels níet online kan beleven. Wél is dit een goede eerste indruk om te bepalen wat voor stijl tegels je wilt. Maar, zodra je de spreekwoordelijke knoop door moet gaan hakken voor betonlook tegels 100×100 adviseren wij je om even langs te komen. En nog beter: door een sample mee naar huis te nemen. Hier kan je namelijk bepalen of de tegel ook aansluit op de huiselijke sfeer. Geheel zonder dat er iemand meekijkt óf zijn ongezouten mening geeft.

Kom langs in de showroom

    Naast betonlook tegels 100×100 zijn er natuurlijk nog een aantal andere groot formaat tegels. En in iedere stijl blijft de ruimtelijkheid in ieder geval behouden. Tóch zijn er enkele verschillen tussen het kiezen voor betonlook óf marmerlook tegels. Zo is de sfeer die in de ruimte ontstaan totaal verschillend. Ga dus na welke stijl er het beste aansluit op de sfeer in huis. En speel hier op in. Graag staan wij je hierin bij. Zodra je langskomt in onze showroom voorzien wij je dus van persoonlijk advies op maat om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Hieronder hebben wij alvast wat inspiratiepagina’s met diverse stijlen tegels op een rijtje gezet.