Badkamer tegels groen

Stijl badkamer tegels groen

Wil jij jouw badkamer een groene look geven en ben jij op zoek naar badkamer tegels groen? Dan ben je bij De Koning Tegelhandel aan het juiste adres voor hoge kwaliteit tegels. Tegels vormen de basis van de sfeer in de badkamer. Hiermee bepaal je of de badkamer een moderne, klassieke of landelijke uitstraling krijgt. De Koning Tegelhandel weet dit na jarenlang ervaring als geen ander en denkt met je mee. Iets wat ons onderscheid van concurrenten uit de regio, is dat wij over exclusieve rechten van een aantal Italiaanse tegelmerken bezitten. Deze tegels zie je bijna nergens anders in de regio en zijn van erg hoge kwaliteit. Door onze hoge kwaliteit badkamer tegels groen kan jij jarenlang genieten van jouw groene badkamer. Onze stelregel is dat je bij ons altijd moet kunnen slagen, ongeacht je budget. Het grootste deel van onze tegels zit in het betaalbare segment, maar we hebben ook uitschieters naar boven en budgettegels. Een ding wat zeker is, is dat wij onze tegels altijd tegen een eerlijke prijs aanbieden.

Grote badkamertegels

De Koning Tegelhandel biedt een ruim assortiment met de meest uiteenlopende tegels aan. Badkamer tegels groen zijn bij ons in veel verschillende soorten, maten en vormen verkrijgbaar. Hierdoor vind je bij ons bijna altijd wel een tegel die perfect bij jou badkamer past! Onderstaand hebben wij even op een rijtje gezet welke stijlen badkamer tegels groen wij allemaal aanbieden.

Waar moet je op letten?

Bij het uitzoeken van de badkamer tegels groen komt meer kijken dan je denkt en kom je voor een aantal dilemma’s te staan.  Bijvoorbeeld grote of kleine tegels en landelijke of karakteristieke tegels. Tegels maken de badkamer, dus het is wel zo handig om de juiste tegels te kiezen. Wij beschikken inmiddels al over jarenlang ervaring en helpen jou graag bij het uitzoeken van de juiste tegels. Er zijn een aantal belangrijke punten waar je op moet letten bij het uitzoeken van de juiste badkamertegel en die hebben wij hieronder even op een rijtje gezet.

 

  • Sluiten de tegels aan op het interieur van de badkamer?
  • Zijn de tegels gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken?
  • Behouden de tegels voor lange tijd hun originele uitstraling of verliezen ze deze redelijk snel onder invloed van het vocht in de badkamer?
  • Zijn de tegels waterbestendig?
  • Zijn de tegels krasbestendig?
  • Het formaat
  • Wel of geen vloerverwarming

Bezoek onze showroom met badkamer tegels groen

    De juiste tegel voor jouw badkamer heb je niet zomaar gevonden. Om de juiste keuze te maken moet je tegels zien, voelen en ervaren. Kom daarvoor langs in onze showroom en laat je inspireren. Ook staan wij daar klaar om jou persoonlijk te adviseren over welke tegel perfect bij jou badkamer past. Normaalgesproken is onze showroom geopend van woensdag tot en met zaterdag. Ben je deze dagen niet beschikbaar en kom je liever op een andere dag of ’s avonds? Neem dan contact met ons op en dan plannen wij samen een afspraak in.