Grote badkamertegels

Wat zijn de voordelen van grote badkamertegels?

Grote badkamertegels zijn de laatste tijd erg populair en kunnen zowel op de vloer als tegen de wand gebruikt worden. Bij grote tegels heb je minder voegen, wat zorgt voor een groot ruimtelijk effect. Hierdoor creëer je een unieke beleving en kan je elke badkamer van een nieuwe look voorzien. Wij bieden tegels van hoge kwaliteit aan tegen een betaalbare prijs. Door onze hoge kwaliteit tegels, gaan deze lang mee en heb jij jarenlang plezier van een strakke tegelwand of -vloer!

Ontdek de voordelen

De groeiende populariteit van grote badkamertegels komt niet zomaar uit de lucht vallen. De voordelen die grote tegels bieden, hebben wij hieronder even op een rijtje gezet.

 • Een groot ruimtelijk effect
 • Een moderne en luxe look
 • Rustige uitstraling
 • Makkelijk te combineren met andere soorten tegels
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Grote slijtvastheid

Assortiment grote badkamertegels

De Koning Tegelhandel heeft een ruim assortiment aan grote badkamertegels in verschillende maten, kleuren en stijlen. Door ons ruime aanbod is er bijna altijd wel een tegel naar jouw smaak! Wij bieden onder andere betonlook en marmerlook tegels van 120 x 120 cm aan. De overige afmetingen waaruit je kan kiezen, hangen af van de tegel die jij kiest. Bekijk hieronder het assortiment aan grote badkamertegels voor alle mogelijkheden.

Waar moet je op letten?

Bij het uitzoeken van de perfecte tegel voor op jouw badkamer komt meer kijken dan je denkt. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies waar je op moet letten en helpen wij jou graag een handje. Hieronder hebben wij de belangrijkste aandachtspunten even op een rijtje gezet.

 • Zijn de tegels gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken?
 • Zijn de tegels krasbestendig?
 • Zijn de tegels waterbestendig?
 • Behouden de tegels voor lange tijd hun originele uitstraling of verliezen ze deze redelijk snel onder invloed van al het vocht in de badkamer?
 • Matchen de tegels met het interieur van je badkamer?
 • De afmeting van de tegels

Bezoek onze showroom met grote badkamertegels

Het is belangrijk dat je de juiste tegel voor in jou badkamer uitkiest, maar dat heb je niet zomaar gedaan. Voor de juiste keuze moet je tegels zien, voelen en ervaren! Kom daarvoor langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime aanbod aan grote badkamertegels. Onze collega’s staan daar klaar om jou te adviseren over welke tegel perfect voor jou badkamer is. Normaalgesproken is onze showroom geopend van woensdag tot en met zaterdag. Ben je deze dagen niet beschikbaar en kom je liever op een andere dag of ’s avonds? Neem dan contact met ons op en dan plannen wij samen een afspraak in.

Overig aanbod tegels

  Het is wel zo handig om in een keer de juiste tegel uit te zoeken. Twijfel je nog of grote badkamertegels wel bij jouw badkamer passen? Neem dan een kijkje naar de andere tegels die wij aanbieden. Wij hebben een ruim aanbod van veel verschillende stijlen tegels. Ook bij de andere tegels die wij aanbieden, ben je verzekerd van hoge kwaliteit tegels tegen een eerlijke prijs. Hieronder hebben wij even op een rijtje gezet welke tegelsoorten wij naast grote badkamertegels nog meer aanbieden.