Vloertegels keuken landelijk

Landelijke vloertegels

De tijd dat vloertegels keuken landelijk alleen bij een boerderij met veel hout passen is voorbij. Landelijke tegels zijn de afgelopen tijd in populariteit toegenomen en de ‘moderne landelijke sfeer’ is in steeds meer nieuwbouwwoningen te vinden. Bij De Koning Tegelhandel vind je tegels van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Door de hoge kwaliteit kan jij jarenlang genieten van een landelijke sfeer in jouw keuken, zonder dat de uitstraling van de tegels verloren gaat.

Moderne landelijke sfeer

Om de moderne landelijke sfeer te bereiken hebben wij een handige tip. Hieronder hebben wij een aantal tegels opgesomd waarmee gemakkelijk een moderne landelijke sfeer bereikt wordt.

  • Metrotegels
  • De ‘typische boerentegels’
  • Fijne verticale tegels

Grote variatie vloertegels keuken landelijk

In ons assortiment hebben wij een grote keuze aan landelijke vloertegels. Iets wat ons onderscheid van concurrenten uit de regio, is dat wij over de exclusieve rechten van een aantal Italiaanse tegelmerken bezitten. Deze tegels zijn van hoge kwaliteit en zie je bijna nergens anders in de regio. In ons aanbod vind je veel verschillende landelijke tegels in verschillende kleuren en maten. Wij adviseren jou graag persoonlijk welke tegels het beste in jouw woning passen.

Waar moet je op letten?

Kleding maakt de man en vloertegels maken de keuken. Daarom is het wel zo handig om in één keer de juiste vloertegels keuken landelijk uit te zoeken. Met onze jarenlange ervaring weten wij maar al te goed dat hier meer bij komt kijken dan je denkt. Daarom helpen wij je graag bij het uitzoeken van de juiste landelijke vloertegel voor in jouw keuken. Hieronder hebben wij een aantal belangrijke punten op een rijtje gezet waar je op moet letten bij het kopen van vloertegels keuken landelijk.

  • Sluiten de tegels aan op het interieur?
  • Zijn de tegels gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken?
  • De slijtvastheid
  • Het formaat
  • Voor welk type vloerverwarming is het geschikt?

Bezoek onze showroom met vloertegels keuken landelijk

Heb je interesse in een van de vloertegels keuken landelijk uit ons assortiment? Kom dan langs in onze showroom in Erp. Daar adviseren wij jou graag en vrijblijvend over welke vloertegel perfect bij jou keuken past. Onze showroom is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Ben je deze dagen niet beschikbaar en kom je liever op een andere dag of ’s avonds? Neem dan contact met ons op en dan plannen wij samen een afspraak in.

Overig aanbod tegels keuken

Vloertegels zijn de basis voor iedere keuken. Daarom is het van groot belang dat je in één keer de juiste tegel koopt. Zijn landelijke tegels toch niet perfect voor jouw keuken of twijfel je nog of landelijke tegels in jouw keuken passen? Doe dan inspiratie op door ons ruim assortiment aan andere soorten tegels te bekijken. Bij alle tegels die wij aanbieden ben je verzekerd van hoge kwaliteit en een eerlijke prijs. Hieronder hebben wij de tegels die wij naast vloertegels keuken landelijk aanbieden even op een rijtje gezet.

 

I.v.m. de bouwvakvakantie zijn wij gesloten vanaf 19 juli 14u tot en met maandag 12 augustus. Vanaf 13 augustus staan we weer graag voor u klaar.