Tegelhandel Helmond

De Helmondse Tegelhandel

Tegelhandel Helmond noemen we onszelf tegenwoordig wel eens met een glimlach. Dat heeft maar één reden: er komen steeds meer klanten uit Helmond in onze showroom. Zitten wij met onze tegelhandel dan in Helmond? Nee, maar onze showroom ligt ook weer niet zo ver van Helmond vandaan. We zitten namelijk in Erp. En dat is maar een gooi van u vandaan, toch?

Over De Koning Tegelhandel Helmond

In 2015 zijn we met de tegelhandel gestart in Boerdonk. Toen zaten we praktisch tegen Helmond aan. Intussen zijn we twee keer verhuisd naar een groter pand en zitten we met de showroom in Erp. Net iets verder van Helmond vandaan, maar nog altijd prima te rijden. In iets meer dan twintig minuutjes sta je in Erp. En als je dan weet dat je dan een tegelhandel binnenstapt waar je een unieke en betaalbare tegel vindt, dan is dat te verwaarlozen, toch?

“Weet je wat zo mooi is: de meeste klanten komen hier omdat ze via via gehoord hebben over onze collectie en onze service. Via mond-tot-mondreclame dus. Ja, ik wilde het anders gaan toen ik voor mezelf begon, maar dat het zo snel zo groot zou worden, had ik in die tijd niet kunnen bedenken. En we groeien nog steeds. Daar ben ik dankbaar voor, trots op en daar zal ik hard voor blijven werken! Om te zorgen dat alle klanten hier met een grote glimlach de showroom verlaten!”

Wat hebben wij u als tegelhandel Helmond te bieden?

In welke tegelhandel je ook komt, je vindt er vaak min of meer dezelfde collectie tegels. Gangbaar overheerst. En ja, ook wij hebben volop keuze in traditionele tegels voor de badkamer, keuken, wonkamer, enz. Maar wij willen vooral ook net wat andere tegels laten zien. Dat is waar we in uit willen blinken. En in service! Dus wat ons typeert:

  • Een ruime collectie tegels
    Toen we met onze tegelhandel nog in Boerdonk en later in het centrum van Erp zaten, konden we nog niet zo heel veel laten zien. Nu kunnen we dat wel. In ons pand zat vroeger een middelgrote installateur. Nu is het bijna helemaal showroom. Daar kunnen we eigenlijk alles laten zien wat we willen laten zien, in verschillende stijlen en prijsklassen.
  • Een unieke collectie tegels
    We hebben dus de gangbare tegels. Maar waar we vooral hoge ogen mee gooien en waar we ons vooral mee onderscheiden als tegelhandel, dat is toch wel de collectie Italiaanse tegels. Deze tegels kenmerken zich doordat ze relatief hard gebakken zijn – en dus erg sterk zijn – en een uniek design hebben. En het mooie is: de tegels zitten gemiddeld ook nog eens in een heel toegankelijke prijsklasse!
  • Topservice
    Zoals gezegd: wij krijgen veel bezoekers uit Helmond in onze tegelhandel. Superleuk. En daarom ook deze pagina ‘Tegelhandel Helmond’. Want als het aan ons ligt, worden dat er alleen maar meer. Wij willen dat je met goede zin uit Helmond naar onze showroom komt, maar met nog betere zin weer teruggaat. Omdat je goede koffie hebt gehad, de tegel van je dromen hebt gezien en ook nog eens een goede deal hebt gesloten. En de ervaring leert: die kans is reëel!

Tegelhandel Helmond: bezoek onze showroom in Erp

De showroom is standaard geopend van woensdag tot en met zaterdag. De andere dagen en avonden zijn we op afspraak open. Dus kom je uit Son en Breugel en ben je op zoek naar een unieke en betaalbare tegel? Loop gerust binnen of bel nu nog voor een afspraak. Zeker weten dat je slaagt bij De Koning Tegelhandel, de tegelhandel en tegeloutlet voor Helmond… en voor Erp, Boekel, Meierijstad, Veghel, Beek en Donk, Uden, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Schijndel en omgeving.