Marmerlook tegels

Marmerlook tegels bij De Koning Tegelhandel

Marmerlook tegels zijn ideaal in een huis waar zowel een klassieke als moderne uitstraling heerst. Creëer een natuurlijk en strak ogende sfeer dat aansluit op elk interieur. Vanwege de marmerstructuur van onze keramische tegels valt het niet van echt marmer te onderscheiden. Op deze manier heb je dus de uitstraling en het uiterlijk van écht marmer voor een voordelige prijs.

Grote variatie in marmerlook tegels

De Koning Tegelhandel heeft een grote variatie in aan vloer- en wandtegels met een marmerlook. Vanwege een extra strak eindresultaat bieden wij met name gerectificeerde marmerlook tegels aan. Dit houdt in dat de tegels na het bakken verzaagd zijn waardoor de tegel rechte kanten en hoeken heeft. Voordat je begint met het leggen van de tegels dient de ondergrond vlak te zijn. Vervolgens dien je met speciale tegellijm te lijmen en het af te maken met de perfecte voeg. Voor extra goed advies kom langs bij de Koning Tegelhandel in Erp.

Bij de Koning Tegelhandel ben je aan het juiste adres voor keramische marmerlook tegels in diverse maten, kleuren en eigenschappen. Zo bieden wij afmetingen van 30 x 60 cm, 60 x 60 cm en zelfs 80 x 80 cm aan. Hiermee kan jij de juiste marmerlook tegel uitzoeken die het beste past bij jouw badkamer of interieur. Naast ons ruime aanbod profiteer je bij de Koning Tegelhandel ook van het juiste advies door onze expertise én de passie van onze medewerkers.

De voordelen van vintage tegels

Marmerlook tegels hebben bijzondere kenmerken, die ze voor vrijwel iedere situatie in en rondom huis geschikt maken. Enkele voordelen van marmerlook tegels zijn:

  • Kras, kleur en slijtvast
  • Vlekt niet
  • Bestand tegen water
  • Kortom dus super onderhoudsvriendelijk

Bezoek onze showroom met marmerlook tegels

Als tegelhandel met een grote keuze aan keramische tegels en andere stijlen adviseren we je graag en vrijblijvend welke tegel of combinatie van tegels het beste in jouw tuin, terras of op je balkon past. Loop gerust de showroom is binnen. Deze is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Kom je liever op een andere dag of ’s avonds? Bel dan tevoren even voor een afspraak: 0413-432005.

PS: Naast marmerlook tegels vind je bij De Koning Tegelhandel trouwens ook een mooie collectie badkamertegels, woonkamertegels, keukentegels, natuursteen vensterbankennatuursteen en XXL badkamer tegels