XXL tegels badkamer

Badkamer tegels XXL

Ben jij op zoek naar XXL tegels badkamer? Dan ben je bij De Koning Tegelhandel aan het juiste adres voor hoge kwaliteit tegels. Met de XXL tegel kan je elke badkamer van een nieuwe look voorzien. Doordat je bij XXL tegels weinig voegen hebt, creëer je een groot ruimtelijk effect. Daarnaast zorgen XXL tegels voor een moderne en rustige uitstraling van je badkamer. Wij verkopen hoge kwaliteit tegels, waardoor deze lang mee gaan en jij jarenlang plezier hebt van een strakke tegelwand of -vloer. Onze stelregel is dat je bij ons altijd moet kunnen slagen, ongeacht je budget. Het grootste deel van onze tegels zit in het betaalbare segment, maar we hebben ook uitschieters naar boven en budgettegels. Een ding wat zeker is, is dat wij onze tegels altijd tegen een redelijke prijs aanbieden.

Aanbod XXL tegels badkamer

De Koning Tegelhandel heeft een ruim assortiment in verschillende maten en kleuren van XXL tegels badkamer, waardoor jij de tegel kan kiezen die perfect bij de stijl van jouw woning past. Wij bieden XXL tegels in verschillende stijlen en maten aan. Zo bieden wij onder andere betonlook en marmerlook tegels van 120 x 120 cm aan. De andere mogelijke maten hangen af van de tegel die jij kiest. Bekijk daarvoor de specifieke productinformatie bij het assortiment aan XXL tegels badkamer hieronder.

XXL tegels badkamer uitzoeken?

Als je tegels voor in je badkamer koopt, is het wel zo handig om in een keer de juiste tegels te kopen. Bij het uitzoeken van de juiste tegel komt meer kijken dan je denkt. Wij beschikken inmiddels al over jarenlange ervaring en helpen jou graag bij het uitzoeken van de juiste tegel. Hieronder hebben wij een paar belangrijke punten opgesomd waar je op moet letten bij het kopen van badkamertegels.

  • Matchen de tegels met het interieur van de badkamer?
  • Zijn de tegels gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken?
  • Zijn de tegels waterbestendig?
  • Zijn de tegels krasbestendig?
  • Behouden de tegels voor lange tijd hun originele uitstraling of verliezen ze deze redelijk snel onder invloed van al het vocht in de badkamer.

Bezoek onze showroom met XXL tegels badkamer

Ben jij nou geïnteresseerd in XXL tegels badkamer? Neem dan gerust een kijkje in onze showroom in Erp. Daar staan wij altijd voor jou klaar en adviseren wij je graag en vrijblijvend over welke tegel perfect voor jou badkamer is. Onze showroom is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Ben je deze dagen niet beschikbaar en kom je liever op een andere dag of ’s avonds? Neem contact met ons op en dan plannen wij samen een afspraak in.

Overig aanbod tegels

Heb je toch nog twijfels of XXL tegels de juiste tegels zijn voor in jouw badkamer? Geen probleem. Doe inspiratie bij ons op en bekijk het assortiment van de andere tegels die wij aanbieden. Ook bij de andere tegels die wij aanbieden ben je verzekerd van hoge kwaliteit en een betaalbare prijs. Hieronder hebben wij even op een rijtje gezet welke tegelsoorten wij nog meer aanbieden.