Natuursteen Vensterbanken

Natuursteen Vensterbanken mogen ook klasse hebben. Toch? Dat was vroeger wel anders. Toen waren natuursteen vensterbanken vooral functioneel. Tegenwoordig is de keuze groter. Veel groter zelfs. Bij De Koning Tegelhandel vind je een mooie afspiegeling van de trends; met onder meer fraaie vensterbanken van hardsteen, graniet of composiet in de collectie.

Vensterbanken van hardsteen, graniet of composiet

Hardsteen, graniet en composiet zijn tegenwoordig de meest voorkomende materiaalsoorten voor vensterbanken. De verschillen zijn groot:
Hardstenen vensterbanken zijn overwegend grijs/blauw van kleur. De variatie in kwaliteiten is groot. Er zijn veel relatief goedkope kwaliteiten op de markt. Nadeel daarvan is dat die sneller verkleuren en eerder scheuren vertonen. Wij gaan voor Belgisch hardsteen en zitten met onze vensterbanken in het midden- en hoger segment.

Granieten vensterbanken zijn al jarenlang de meest voorkomende vensterbanken. Graniet is een extreem harde steensoort die op verschillende manieren bewerkt kan worden. Daarom is de keuze in granieten vensterbanken ook zo enorm groot. Bij De Koning Tegelhandel vind je een mooie afspiegeling daarvan, waarbij we ons met name richten op de nieuwe, moderne stijl.

Wil je je vensterbank afstemmen op je tegels?

Bij Tegelhandel De Koning vind je naast vensterbanken voor binnen en buiten ook een mooie collectie:

Bezoek onze showroom met vensterbanken

Als tegelhandel adviseren we je graag en vrijblijvend welke vensterbank het beste bij jou past. Loop op vrijdag of zaterdag gerust de showroom in Erp binnen. Kom je liever op een andere dag of ’s avonds? Bel dan tevoren even voor een afspraak: 0413-432005.