Natuursteen

Natuursteen bij De Koning Tegelhandel

Natuursteen geeft je huis een heel natuurlijke uitstraling. Niks zo puur, niks zo levendig en niks zo divers als het natuurproduct natuursteen. Een natuursteen vloer komt in vrijwel ieder interieur wel tot zijn recht; of je nu voor landelijk, strak, klassiek, vintage of modern gaat. Bij De Koning Tegelhandel vind je een uitgekiende collectie natuurstenen vloeren en vele andere stijlen.

Grote variatie aan natuursteen vloeren

Zoals gezegd: iedere natuursteen vloer is anders. Niet alleen omdat natuursteen een zuiver natuurproduct is. Maar vooral eigenlijk omdat het een verzamelnaam is voor verschillende steensoorten, zoals graniet, leisteen, zandsteen, marmer, enz. In onze showroom proberen we je die diversiteit te laten zien, zodat je ook echt een weloverwogen keuze maakt voor de vloer in jouw woning.

Wat zijn de voordelen van een natuurstenen vloer?

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom mensen in huis voor een natuursteen vloer kiezen:

 • Het heeft een levendige uitstraling
  Met het verstrijken van de jaren wordt de vloer doorleefd, wat hem alleen maar mooier en authentieker maakt.
 • Het is een duurzaam, sterk materiaal
  Het is een heel harde steensoort en daarmee een extreem slijtvast en krasbestendig natuurproduct. Overigens geldt daarbij wel dat een vloer met een gezoete afwerking slijtvaster is dan een gepolijste natuurstenen vloer. In de showroom laten we je graag de verschillen zien.
 • Het is gemakkelijk in het onderhoud
  Je hoeft de vloer niet periodiek te behandelen. Schoonmaken volstaat. En dat wil zeggen: stofzuigen en dweilen wanneer nodig. De vloer is mooi van zichzelf en blijft mooi.
 • Het geleidt heel goed warmte
  Dat maakt een natuurstenen vloer ideaal in combinatie met een elektrische of traditionele vloerverwarming.

Bezoek onze showroom voor een indruk van natuursteen

Als tegelhandel adviseren we je graag en vrijblijvend welke natuursteen het beste bij jou en jouw woning past. Loop gerust de showroom is binnen. Deze is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Kom je liever op een andere dag of ’s avonds? Bel dan tevoren even voor een afspraak: 0413-432005.

PS: Naast natuursteen vind je bij Tegelhandel De Koning ook een mooie collectie badkamertegels, woonkamertegels, keukentegels, natuursteen vensterbanken, keramische terrastegels en XXL badkamer tegels