Keramische terrastegels

Keramische terrastegels bij De Koning Tegelhandel

Keramische terrastegels zijn een plaatje in de tuin. Weer- en windbestendig en prachtig om te zien. Wat keramische terrastegels vooral zo mooi maakt, zijn de intense kleuren. Die ontstaan tijdens het bakken. Keramische terrastegels zijn namelijk stuk voor stuk gebakken tegels, met klei als belangrijkste ingrediënt. Wij nodigen je uit: kom bij De Koning Tegelhandel kennismaken met deze prachtige tegels voor in de tuin of op het terras.

Keramisch parket wordt steeds populairder bij jong en oud. Er zitten dan ook veel voordelen aan keramisch parket en het is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Bij ons in de tegelhandel bieden wij dan ook verschillende parketproducten aan. Heel speciaal is bijvoorbeeld dat wij exclusieve rechten hebben voor een aantal zeer fraaie Italiaanse merken. Zo bieden wij keramisch parket aan van de merken Castelvetro, Supergres & Cisa. Door zoveel keus is het niet altijd eenvoudig om de juiste parket vloer te kiezen. Als tegelhandel adviseren wij je graag en helpen we je graag bij het zoeken van de juiste combinatie voor jouw parketvloer.

Wat is keramisch parket?

Maar wat is keramisch parket nu eigenlijk? Deze vraag krijgen wij als tegelhandel erg vaak. Keramisch parket zijn vloertegels die bijna niet te onderscheiden zijn van echt hout of natuursteen. Keramisch parket is te herkennen aan de houtstructuur met nerven en noesten. Om het verschil te zien tussen echt hout en keramisch parket moet je (vaak) bukken en goed kijken. Naast de houtkleuren is het bij keramisch parket mogelijk om kleuren te realiseren die met echt hout niet zomaar gemaakt kunnen worden.

Waarom keramisch parket?

Waarom keramisch parket kiezen boven een echte houtvloer? Naast dat je nauwelijks het verschil ziet tussen keramisch parket en een echte houtvloer heeft keramisch parket nog andere voordelen. Het belangrijkste voordeel van parket is dat het niet ‘werkt’, hierdoor krimpt het niet en zet het niet uit als het warmer of kouder wordt. Daarnaast is een parketvloer perfect in combinatie met een elektrische of conventionele vloerverwarming. De tegels geleiden de warmte goed waardoor de warmte ook vrijwel direct voelbaar is. In tegenstelling tot hout vergt keramisch parket weinig tot geen onderhoud. De tegels zijn en blijven mooi, daarnaast zijn ze slijt- en krasvast. En is je keramisch parket vies geworden? Dan kan je deze gemakkelijk schoonmaken met een stofdoek of dweil. Hierdoor is het geen probleem om een parket vloer te leggen in iedere ruimte van het huis, zelfs in de keuken blijft hij schoon. Tenslotte is het voordeel van keramisch parket dat het beschikbaar is in diverse afmetingen. Hierdoor kan de houtlook tegel gemakkelijk variëren in sfeer.

Keramisch parket bij De Koning Tegelhandel

Er zijn dus genoeg redenen om voor keramische tegels te kiezen. Wij bieden meerdere keramische tegels aan, met ieder een eigen look. Kom gerust langs in onze showroom. Bij onze tegelhandel adviseren we je graag en vrijblijvend. Hierdoor kies je de juiste tegel en combinatie van tegels.

Grote variatie in keramische terrastegels

We noemden het al: de kleurverschillen zijn groot bij keramische terrastegels. Maar niet alleen in kleur is de keuze groot. Keramische terrastegels zijn er in een verglaasde of onverglaasde variant, kunnen compact zijn, maar ook dicht of poreus, geperst en zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende diktes. Voor iedere tuin vind je bij ons een passende keramische terrastegel.

De voordelen van keramische terrastegels

Keramische terrastegels hebben bijzondere kenmerken, die ze voor vrijwel iedere situatie in en rondom huis geschikt maken:

  • De meeste keramische terrastegels hebben een antisliplaag. Ze worden niet glad. Wel zo veilig is dat.
  • Onze keramische terrastegels zijn zuurbestendig. Dat wil zeggen dat je ze met reguliere schoonmaakmiddelen mag reinigen, zonder dat ze verkleuren of wit uitslaan.
  • Keramische terrastegels vergen weinig onderhoud. Ze laten nauwelijks vocht of vuil door. Dat maakt deze tuintegels heel hygiënisch.
  • Keramische terrastegels trekken niet krom. Ze blijven de vorm houden die ze hebben zoals je ze bij ons in de showroom ziet.
  • Keramische terrastegels zijn krasbestendig. Ze blijven heel lang heel mooi!

Bezoek onze showroom met keramische terrastegels

Als tegelhandel met een grote keuze aan keramische terrastegels adviseren we je graag en vrijblijvend welke tegel of combinatie van tegels het beste in jouw tuin, terras of op je balkon past. Loop gerust de showroom is binnen. Deze is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Kom je liever op een andere dag of ’s avonds? Bel dan tevoren even voor een afspraak: 0413-432005.

PS Naast keramische terrastegels vind je bij Tegelhandel De Koning trouwens ook een mooie collectie badkamertegels, woonkamertegelskeukentegelsvensterbankennatuursteen en budgettegels.