Natuursteen vensterbanken in Uden

Natuursteen vensterbanken kopen in Uden (Boekel, Beek en Donk, Veghel, Erp, Zijtaart, Gemert, Meierijstad).

Natuursteen wordt veelal gebruikt als zijnde vensterbank. Vroeger werden vensterbanken gebruikt om de radiatoren weg te werken, tegenwoordig dienen vensterbanken meer voor het afwerken aan de binnenkant van het kozijn en eventueel wat decoratie te plaatsen. De Koning Tegelhandel heeft diverse natuursteen vensterbanken gepresenteerd in haar showroom.

Verschillende soorten vensterbanken

Natuursteen Vensterbanken zijn er in verschillende soorten. Zo is er Belgisch Hardsteen, Chinees Hardsteen, Basalt Gezoet, Graniet en Composiet. Elke steen heeft haar eigenschappen. Zo zijn Basalt en Graniet de hardste steensoorten die als zijnde natuursteen vensterbanken worden gebruikt.

Bestellen van vensterbanken

Als u een keuze heeft gemaakt uit ons assortiment natuursteen vensterbanken brengen wij geheel vrijblijvend een prijsopgave uit. De afmetingen worden door u aangeleverd. Een offerte aanvragen kan via de email of via contact in of met onze showroom in Erp. Indien u akkoord gaat met de offerte kunt u uw bestelling afhalen als deze gereed is. Ook transporteren is een optie, let wel op delen langer dan 180 cm kunnen wij geen garantie bieden met transport. Het advies is dan ook dat bestellingen met langere lengtes door u worden afgehaald, alles wordt dan uiteraard netjes verpakt op een pallet.

I.v.m. de bouwvakvakantie zijn wij gesloten vanaf 19 juli 14u tot en met maandag 12 augustus. Vanaf 13 augustus staan we weer graag voor u klaar.