Keramische tegels houtlook

Keramische houtlook tegels

De laatste tijd merken wij dat keramische tegels houtlook enorm in trek zijn. Zowel bij jong als oud. En logisch natuurlijk. Keramische houtlook tegels zijn namelijk een prachtig product dat vele voordelen met zich meebrengt. Je kunt de tegel in verschillende formaten en voor verschillende ruimtes bestellen. Ga je voor keramisch parket visgraat, voor wc tegels, een keramische vloertegel of toch voor keramische wandtegels? Met de kwaliteit houtlooktegels die wij in ons assortiment hebben is dit niet van écht hout te onderscheiden. Herken de houtstructuur. Ervaar de nerven en noesten. En ontdek dat je in onze showroom gewoon moet bukken om te kijken of het een échte houten vloer is.

.Waarom keramische houtlook tegels?

Wil jij houtlook tegels kopen? Goede keuze, ze zijn ideaal voor houtlook vloeren, als keramische terrastegels of voor houtlook wandtegels. Natuurlijk kunnen wij van de daken schreeuwen dat keramische tegels houtlook dé trend van de laatste jaren is. Nóg veel beter is het benoemen waarom keramisch parket tegels zo in de lift zitten. En dat vertellen wij je natuurlijk maar al te graag.

  • Uitstraling: tegels met een houtlook stralen sfeer en warmte uit, net zoals écht hout. Het voordeel van keramische tegels houtlook? Het ‘werkt’ niet, dus geen krimpen of uitzetten bij temperatuurschommelingen.
  • Combinatie met vloerverwarming: keramische houtlook tegels geleiden warmte enorm goed, waardoor zo min mogelijk warmte verloren gaat. Jij hoeft dus niet met koude voeten op de bank te zitten!
  • Onderhoudsvriendelijk: in tegenstelling tot hout hoef je keramisch parket niet te schuren of te lakken. Tegels met houtlook zijn én blijven mooi. Nú, straks én later. Slijt- en krasvastheid dragen hier aan bij.
  • Voor iedere ruimte: mede doordat keramische tegels houtlook onderhoudsvriendelijk zijn geworden, is dit ook steeds meer in keukens terug te vinden. Combineer de voordelen van zowel hout mét tegels.
  • Diverse afmetingen: hierdoor kan je eenvoudig een andere sfeer neerzetten met verschillende soorten houtlook tegels. Grotere tegels geven rust. En kleinere tegels geven een landelijke sfeer. We hebben vloertegels 60×60, vloertegels 30×60, terrastegels van 80×80, terrastegels 60×60 of kleine tegels 20×20. Natuurlijk zijn er ook formaten tussen deze afmetingen in verkrijgbaar.

Uitstraling houtlook tegels

Tegels vormen doorgaans de basis sfeer voor in iedere ruimte. Bepaal de sfeer met onze diverse stijlen tegels. Ga je voor een klassieke, landelijke óf juist een moderne uitstraling? Keramische tegels houtlook kan je ook nog eens enorm laten variëren in uitstraling. Ga je namelijk voor een houtlook visgraat legpatroon, óf voor houtlook tegels in wildverband. Ook kom je voor de keuze te staan tussen brede en smalle parket tegels. Keuze genoeg!

Als je een juiste uitstraling hebt gevonden, wil je deze natuurlijk ook behouden. Het spelen, knoeien en brassen van kinderen en huisdieren is (zoals óók wij weten) helaas onvermijdelijk. En daarom kan je maar beter goede kwaliteit keramische tegels houtlook hebben waarmee je jarenlang vooruit kan. Hierdoor kan je éxtra lang genieten van de juiste sfeer in je woning.

Kom langs in de showroom

Waarom je juist bij ons langs moet komen voor nieuwe houtlook tegels? Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Zo zijn wij nét even iets anders dan de meeste tegelhandels in onze omgeving. Een ruim én bijzonder assortiment van zeer uiteenlopende collecties. En dat allemaal tegen eerlijke prijzen. Als kers op de taart ontvang je ook nog eens een goede service waarmee niks een nieuwe uitstraling meer in de weg staat. Voordat je onze showroom bezoekt, bieden wij alvast wat tips voor het uitzoeken van de juiste tegel.

  • Onderhoudsvriendelijkheid
  • Type vloerverwarming
  • Slijtvastheid
  • Formaat vloertegels
  • Aansluiting interieur

Vanuit bovenstaande punten kom je stap voor stap dichterbij je droomtegel. Kies de juiste look-and-feel voor iedere ruimte. Een vintage look die aansluit op het interieur? Of toch een landelijke ook die aansluit bij een prachtige woonboerderij? Hiervoor kun je ook voor natuursteenlook tegels gaan. Jij bepaald. Wij bieden exclusieve Italiaanse merken in onze regio waarmee wij je voldoende inspiratie én kansen bieden om de juiste tegel te vinden. Nog niet gevonden waar je naar zocht? Ook dan helpen wij je online al graag verder. Hier kun je tegels bestellen in onze webshop. Deze hebben een relatief snelle levering van tussen de 1 – 2 weken. Haal jouw ideale tegels in huis!

Toch op zoek naar iets anders? Ons assortiment bestaat uit een ruim aanbod tegels. Denk hierbij aan marmerlook tegels, tegels keuken, Portugese tegels, natuursteen wandtegels, groene tegels, zwarte tegels maar ook verschillende houtlook terrastegels of betonlook terrastegels. Daarnaast bieden wij ook het stukje advies, bijvoorbeeld terrastegel tips, over tegel leveling of over het tegels leggen. Je bent ook van harte welkom om te komen kijken. Bezoek onze showroom en aanschouw jouw favoriete tegel in het echt!