Tegelvloer woonkamer

Een nieuwe tegelvloer in je woonkamer?

Een tegelvloer in je woonkamer vormt de basis van de sfeer in deze ruimte. Hiermee bepaal je of de woonkamer een moderne, klassieke óf juist een landelijke look krijgt. Bij het uitzoeken van de juiste tegelvloer in je woonkamer wil je natuurlijk een mooie tegelvoer voor nú, straks én later. De Koning Tegelhandel begrijpt je hierin maar al te goed én denkt met je mee. Zo snappen wij dat de tegelvloer in je woonkamer tegen een stootje moet kunnen. Zo blijft het spelen, knoeien en brassen van kinderen en huisdieren onvermijdelijk. Keramische vloertegels zijn perfect hiervoor gemaakt en worden door ons daarom erg aanbevolen als tegels in de woonkamer. Wij bieden uitsluitend een tegelvloer in je woonkamer aan van een hoge kwaliteit. Hierdoor ben je jaren voorzien een tegelvloer met de juiste look.

Stijlen tegelvloer voor in je woonkamer

De Koning Tegelhandel biedt een ruim assortiment vloertegels aan. Hiermee voorzien wij onze klanten van verschillende stijlen die perfect aansluiten op je interieur. Hierdoor bieden wij zowel tegelvloeren aan met een vintage-, mozaïek-, beton-, landelijke- en houtlook aan. Deze verschillende stijlen tegelvloeren zijn in verschillende afmetingen beschikbaar waardoor de tegels perfect afgestemd kunnen worden op je interieur. Al onze vloertegels in de woonkamer zijn geschikt voor vloerverwarming. Of je nu op zoek bent naar houtlook tegels, keramische tegels of grote vloertegels? Bij De Koning Tegelhandel ben je aan het juiste adres. In al onze showrooms is er een ruim assortiment te bekijken en kun je je laten adviseren door onze collega’s. Bij interesse in een afspraak kun je contact met ons opnemen via onze website.

Tegelvloer woonkamer kopen?

Bij het uitzoeken van een geschikte tegelvloer voor in je woonkamer komt meer kijken dan je denkt. Vanuit onze jarenlange ervaring helpen wij je daarom graag een handje. Zo weten wij dat de onderhoudsvriendelijkheid en slijtvastheid van belang zijn om zowel nú als over een aantal jaren te genieten van je nieuwe woonkamer tegelvloer. Hieronder hebben wij nog meer belangrijke punten op een rijtje gezet waar je op moet letten bij het uitzoeken van de juiste tegelvloer voor in je woonkamer.

  • Onderhoudsvriendelijkheid
  • Type vloerverwarming (elektrisch óf traditioneel)
  • Slijtvastheid
  • Formaat van de vloertegels

Daarnaast verschillen bovenstaande punten van je eigen situatie en wensen. Zo is het ook van belang dat je tegelvloer in de woonkamer aansluit op je interieur. Weet je niet goed waar je mee moet houden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag. We plannen graag een afspraak in onze showroom om vervolgens verder met je te bespreken welk keramisch parket het best bij je past.

Kom langs in onze showroom

Een tegelvloer voor in je woonkamer moet je zien, voelen én ervaren voordat je deze koopt. Hierdoor kan je beter inschatten of deze aansluit op je interieur en wensen. Ervaar de structuur van het materiaal in onze showroom en laat je verder inspireren. Daarnaast geeft ons personeel je vrijblijvend advies op maat om je te verzekeren van de juiste tegelvloer in je woonkamer.

De showroom van de Koning Tegelhandel heeft verschillende soorten tegelvloeren voor in de woonkamer. Neem even contact op voor het maken van een afspraak in de showroom. Hier maak je kennis met het ruime assortiment vloertegels van de Koning Tegelhandel én ervaar je de persoonlijke service.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem. Wij begrijpen als geen ander hoe lastig de keuze voor een nieuwe tegelvloer in je woonkamer kan zijn. Doe meer inspiratie bij ons op en bekijk onze mozaïek-, vintage-, beton- en houtlook tegels. Daarnaast kan je ook een kijkje nemen aan ons assortiment tegels voor in je badkamer of keuken.