Keramische visgraat tegels

Ontdek onze collectie

Keramische visgraat tegels zijn de afgelopen jaren ontzettend trending. Wij van de Koning Tegelhandel begrijpen deze populariteit rondom de keramische visgraat vloer, want wat een plaatje is het ook! Jong of oud, het past bij ieder interieur. Het kan in de woonkamer of keuken, maar je kunt ook kiezen voor de bovenverdieping. De keramische houtlook tegels zijn tegenwoordig zo ontwikkelt dat het haast niet van écht hout is te onderscheiden. Herken de houtstructuur, zie de nerven én noesten en kom langs in onze showroom om het verschil (proberen) te zien!

Betaalbare visgraat tegels van hoge kwaliteit

Door de actuele populariteit rondom keramische visgraat tegels, zijn er ook enorme verschillen ontstaan tussen de parketproducten op de markt. Hierbij speelt het verschil in kwaliteit een grote rol. Als het gaat om uitstraling en comfort, hebben wij onze visgraat tegels erg zorgvuldig uitgezocht. Zo halen wij onze tegels met speciale, exclusieve rechten vanuit Spanje en Italië naar Nederland. Hierdoor ben je bij de Koning Tegelhandel verzekerd van een keramische visgraat vloer van goede kwaliteit én voor een scherpe prijs. Kom daarom ook zeker langs in onze showroom om onze tegels te komen bezichtigen!

Keramische visgraat tegels enorm in trek

Je ziet het voortaan steeds vaker voorbijkomen: keramische visgraat tegels. Maar hoe komt het nu eigenlijk dat ze zo geliefd zijn bij de consument? Eén van de grootste redenen is dat de keramische parketten van nu zijn haast niet meer te onderscheiden van het échte hout. De sfeer is hetzelfde en het straalt dezelfde warmte uit als dat écht hout doet. 

Een ander ontzettend groot voordeel is dat je bij visgraat tegels niet bang hoeft te zijn voor dat het hout gaat krimpen of er scheuren in komen. De temperatuur is namelijk niet van invloed op deze tegels, in tegenstelling tot bij écht hout. 

Vloerverwarming met keramische visgraat tegels? Geen probleem!

Ben je geïnteresseerd in keramische visgraat tegels, maar wil je ook graag kunnen genieten van vloerverwarming? Dat kan! De keramische visgraat tegels kunnen namelijk prima samen met elektrische óf conventionele vloerverwarming. Waar vroeger de warmte voornamelijk verdween naar beneden, zorgen de hedendaagse vloerverwarmingssystemen en isolatietechnieken ervoor dat het gros van de warmte afgegeven wordt aan de tegels. Bovendien heb je er zelfs voordeel aan dat de keramische visgraat tegels de warmte goed geleiden. Je voelt de warmte hierdoor direct, waardoor je nóóit meer met koude voeten door je huis heen hoeft te lopen!

Schuren of lakken? Niet nodig!

Naast alle al eerder benoemde voordelen hebben keramische visgraat tegels nog een ander groot voordeel, namelijk: géén onderhoud! Een keramisch parket hoeft namelijk niet geschuurd óf gelakt te worden om de tegels mooi te kunnen blijven houden. Daarnaast zijn de tegels ook nog eens bestendig tegen slijtage en krassen. Kortom, waarom zou je nog voor écht hout gaan?!

Wij helpen je graag

Ben jij enthousiast geraakt over onze keramische visgraat tegels en zou je hier graag meer over te weten willen komen? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken door te bellen of een appje te sturen naar (0413) 43 20 05. Daarnaast kun je ook te allen tijde een mailtje sturen naar info@dekoningtegelhandel.nl of ons online contactformulier invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen! 

Kom langs in onze showroom

    Wij nodigen jou graag uit om een keer langs te komen bij onze showroom, zodat jij zelf een kijkje kunt komen nemen bij onze keramische visgraat tegels! Enkel dan kun je natuurlijk een écht beeld schetsen van de kwaliteit van onze tegels. Daarnaast voorzien we je dan ook met plezier van persoonlijke adviezen, gegeven door onze ervaren medewerkers. Op deze manier hopen wij dat we samen met jou, jouw droomtegels kunnen vinden.

    Uiteraard is het ook mogelijk om nog extra kennis te vergaren via onze website. Hiervoor hebben wij speciaal voor jou nog een aantal relevante pagina’s op een rijtje gezet: