Mozaïek tegels badkamer

Mozaïek tegels badkamer bij de Koning Tegelhandel

Iedereen is tegenwoordig wel bekend met de vrolijke en kleurrijke motieven van mozaïek tegels voor in de badkamer. Maar… waar komt deze trend eigenlijk vandaan? In de tijd van de Grieken en Romeinen werden de kleurrijke tegeltjes gebruikt voor zowel wand- als vloerdecoratie. Hierdoor ontstonden de meest prachtige patronen en afbeeldingen. Dé redenen dat de populariteit van mozaïek tegels voor in de badkamer zijn teruggekeerd:

 • Het geven van een persoonlijke ‘finishing touch’
 • Het aanbrengen van accenten bij je badkamer
 • De oneindige keuze uit vormen en kleuren

De Koning Tegelhandel biedt een ruim assortiment aan mozaïek wand– en vloertegels aan. Hieronder vallen onder anderen de kleurrijke mozaïek tegels voor in de badkamer . Doorgaans dienen deze mozaïek tegels uitsluitend als wandtegels.

Badkamer tegels

Met een vloertegel bepaal je doorgaans de basis uitstraling van je badkamer. Hierbij kan je kiezen voor een modern en strak design, óf juist voor een industrieel design. Afhankelijk van je keuze en voorkeur bieden wij een uitgebreid assortiment aan met grote variatie én unieke designs. Zo bezitten wij over de exclusieve rechten van enkele Italiaanse tegelmerken. Hiermee zijn wij uniek in onze omgeving.

In onze showroom is een veelgestelde vraag waar je op moet letten bij het kopen van je vloertegels. Dit begint bij het hebben van wél of geen vloerverwarming en eindigt bij de intensiviteit van het gebruik van de vloertegel in je badkamer. Hieronder hebben wij enkele belangrijke punten opgesomd die je helpen bij het uitzoeken van dé perfecte tegel in je badkamer.

 • Onderhoudsvriendelijkheid
 • Wél of geen vloerverwarming
 • Houdbaarheid van de tegel; hoge óf lagere kwaliteit
 • Formaat van de tegels

Mozaïek tegels badkamer

De ban doorbreken. Daar gaat het bij veel van onze klanten om. Zo willen zij af van hun jarenlang gebruikte witte tegel in de badkamer. Met mozaïek geef je de badkamer en toilet een compleet nieuwe look mét een verfrissend karakter. Door de vele kleurtjes en afmetingen toe te passen zorg je ervoor dat je nooit klaar bent met combineren. Door ons uitgebreide aanbod zijn alle kleuren beschikbaar. Hierdoor ben je dus ook in staat om een uniek mozaïek patroon in je badkamer te creëren.

Naast de unieke uitstraling die mozaïek tegels aan je badkamer geven is het ook praktisch om de finishing touch te verzorgen. Zo worden de mozaïek tegels voor in je badkamer doorgaans op gaas bezorgd. Hierdoor kan je de mozaïek tegels eenvoudig met tegellijm in je badkamer aanbrengen. Dit kan op een wand of vloer. De meeste tegels voor de badkamer hebben een afmeting van 30 cm x 30 cm.

De Koning Tegelhandel heeft verschillende mozaïek tegels voor in de badkamer. Welke type mozaïek tegel het meest geschikt is voor in je badkamer hangt af van je persoonlijke wensen en voorkeuren. Al onze mozaïek tegels hebben een unieke uitstraling en bestaan uit verschillende kleuren.

 • Glazen mozaïek
 • Gerecycled glazen mozaïek
 • Natuurstenen mozaïek
 • Keramische mozaïek

Mozaïek tegels bij De Koning Tegelhandel

Als dé tegelhandel in de omgeving met de meest unieke Italiaanse designs kan je vrijblijvend advies op maat vragen. Ben je op zoek naar de juiste mozaïek matjes maar kom je er niet uit? Wij adviseren je graag welke tegel(combinatie) het beste aansluit op je wensen en interieur. Daarnaast verwelkomen we je ook graag in onze showroom om kennis te maken met ons assortiment (en onze goede adviezen 😉 ).

Ben je eruit welke mozaïek tegel het gaat worden voor in je badkamer? Vraag dan eenvoudig een offerte aan bij de Koning Tegelhandel via onze website. Ook kan je altijd bellen bij verdere vragen of toelichting.

Wij snappen dat een tegel uitzoeken erg lastig kan zijn door de ruime keuze. Er zijn veel verschillende soorten en verschillende vormen. Dit zorgt voor veel verschillende mozaïek tegels. Zijn onze mozaïek tegels voor in je badkamer toch niet helemaal wat je zoekt? Je kunt altijd naar een van onze winkels komen voor het beste advies over mozaïek vloertegels. Geen probleem! Zo bieden wij ook een uitgebreide collectie badkamer-, woonkamer-, keuken– en budgettegels aan.