Landelijke vloertegels

Landelijke vloertegels

De tijd dat landelijke vloertegels alleen op een afgelegen boerderij te zien waren is verleden tijd. Zo sluiten de landelijke tegels niet alleen aan op een ouderwetse sfeer met veel hout. Maar wint ook de ‘moderne landelijke sfeer’ aan populariteit binnen nieuwbouwwoningen. Natuurlijk kan altijd een combinatie gevonden worden tussen beiden varianten. Laat je inspireren!

Moderne landelijke vloertegels

Ga jij voor die nieuwe moderne landelijke sfeer? Wij helpen je graag een handje. Met een drietal tips zorgen wij ervoor dat de moderne uitvoering van de landelijke sfeer binnen een handomdraai goed verloopt. Maak de keuze tussen een metrotegel, ‘typische boerentegel’ óf ga juist voor die fijne verticale tegels.

  • Metrotegels
  • De ‘typische boerentegels’
  • Fijne verticale tegels

Grote variatie landelijke vloertegels

De Koning Tegelhandel heeft een grote keuze aan landelijke vloertegels. Wij adviseren je graag persoonlijk welke combinatie van tegels het beste past in jouw woonkamer, keuken of andere ruimte in jouw woning. Online proberen wij je al zo goed mogelijk op gang te helpen én te inspireren. Maar, als gepassioneerde tegelliefhebbers weten wij als geen ander dat je in het écht het beste tegels kan uitzoeken. Kom dus vrijblijvend langs in onze showroom. Hier kun je al onze landelijke vloertegels, natuursteen tegels en bourgondische dallen bekijken.

Verder beschikken wij over exclusieve én unieke designs. Zo beschikken wij over de exclusieve rechten in onze regio van een aantal Italiaanse tegelmerken. Hiermee voorzien wij jouw woning van écht gave, strakke en sfeervolle vloertegels. Het voordeel voor jou? Deze vloertegels zie je bijna nergens anders in de regio door de exclusiviteit. Een landelijke vloer is daarom uitermate geschikt voor in ieder huis. Je geeft hiermee jouw woonkamer nét even iets meer power en klasse!

Bepaal de sfeer met vloertegels

Kleding maakt de man. Vloertegels maken de woonkamer. Zo zijn wij bij De Koning Tegelhandel overtuigd dat vloertegels de sfeer zetten binnen jouw woonkamer. Ga voor een strak óf modern uiterlijk. Klassiek óf landelijk. Waar je ook voor kiest, zorg ervoor dat de vloertegels een waar plaatje zijn. Hiermee kan je zorgeloos genieten van een sfeer naar eigen wens.

Jarenlang genieten? Kies dan voor vloertegels voor nú, straks én later! Zo moeten de tegels die op dit moment mooi zijn ook zo blijven. Ongeacht hoe vaak je kinderen op de vloer spelen. Ongeacht het gedrag van je huisdieren. En ongeacht hoe vaak je iets knoeit op de landelijke vloertegels. Daarom zijn al onze landelijke vloertegels van hoge kwaliteit. Natuursteen vloeren zorgen ook voor een landelijke stijl, maar dan wat chiquer. Net als de landelijke vloertegels zijn de natuursteen vloeren van hoge kwaliteit. Liever een keramisch parket vloer? Bekijk onze website voor meer informatie over deze vloer.

Waar moet je op letten?

Bij het uitzoeken van de landelijke vloertegels dien je rekening te houden met enkele belangrijke aspecten. Ga bijvoorbeeld na hoe gemakkelijk de tegels in onderhoud zijn, voor welk type vloerverwarming het geschikt is en wat de slijtvastheid is. Om je een zo compleet mogelijk beeld hierover te geven hebben wij alle landelijke tegels voor je op een rijtje gezet.

  • Onderhoudsvriendelijkheid
  • Soort vloerverwarming
  • Slijtvastheid
  • Formaat vloertegels
  • Aansluiting interieur

Landelijke vloertegels in onze showroom

Tegels moet je zien, ervaren én voelen. Dat durven wij met volle overtuiging te zeggen. Vanuit onze passie én vakmanschap voorzien wij je van advies op maat. Of het nou om mozaïek tegels badkamermarmerlook badkamer een tegelvloer in je woonkamer of een hele andere stijl tegel gaat. Kom van woensdag tot en met zaterdag vrijblijvend langs in onze showroom. Liever een ander moment? Neem dan contact op en maak een afspraak. Wij zorgen ervoor dat je onze showroom met een glimlach van oor tot oor verlaat!