Keramische terrastegels

Keramische terrastegels bij De Koning Tegelhandel

Keramische terrastegels zijn een plaatje in de tuin. Weer- en windbestendig en prachtig om te zien. Wat keramische terrastegels vooral zo mooi maakt, zijn de intense kleuren. Die ontstaan tijdens het bakken. Keramische terrastegels zijn namelijk stuk voor stuk gebakken tegels, met klei als belangrijkste ingrediënt. Wij nodigen je uit: kom bij De Koning Tegelhandel kennismaken met deze prachtige tegels voor in de tuin of op het terras.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Bezoek onze showroom met keramische terrastegels

Als tegelhandel met een grote keuze aan keramische terrastegels adviseren we je graag en vrijblijvend welke tegel of combinatie van tegels het beste in jouw tuin, terras of op je balkon past. Loop gerust de showroom is binnen. Deze is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Kom je liever op een andere dag of ’s avonds? Bel dan tevoren even voor een afspraak: 0413-432005.

PS Naast keramische terrastegels vind je bij Tegelhandel De Koning trouwens ook een mooie collectie badkamertegels, woonkamertegelskeukentegelsvensterbankennatuursteen en budgettegels.