Tegels Nijnsel

Tegels in Nijnsel

Wij bieden een unieke selectie tegels aan voor een betaalbare prijs. Ook bieden wij advies op maat aan, met specialisten die meedenken van A tot Z. Daarom raden wij ook aan om voor tegels Nijnsel langs te komen in onze showroom. Waar we online al de nodige inspiratie bieden, moet je volgens ons de tegels toch in het écht ervaren. Dan ben je pas in staat om de spreekwoordelijke knoop voor tegels door te hakken. 

Verschillende soorten stijlen tegels Nijnsel

Bij De Koning Tegelhandel hebben wij een ruim aanbod van betaalbare én unieke tegels in de regio Nijnsel. Zo hebben wij de exclusieve rechten om rechtstreeks te importeren uit fabrieken van Spanje en Italië. Hierdoor zijn we in staat om continu mee te gaan met de laatste trends. Afhankelijk van de stijl slaag je er dus altijd in om van je huis een thuis te maken. Ga voor mooie vloer- en wandtegels die op elkaar aansluiten. Geen idee waar je moet beginnen? Bekijk dan onderstaande pagina’s om je te laten inspireren. Of kom langs in de showroom voor persoonlijk advies op maat. 

Wat voor tegels in huis?

Hier is iedere tegelliefhebber het over eens: de tegels zijn de basis voor de sfeer in huis. Hierdoor kunnen de tegels ook wel worden gezien als het hart van je woning. Ideaal om de vroege ochtend te starten. En de dag ’s avonds af te sluiten door op de bank heerlijk weg te kruipen. In onze showroom word je geïnspireerd om de juiste stijl tegels uit te zoeken die aansluiten op de sfeer in de woning. Ook als je er niet uitkomt, staan onze specialisten graag voor je klaar. Ideaal om uiteindelijk tot de juiste tegel te komen. Voor nú, straks en later. 

Tegels voor in de badkamer

Ook voor badkamer tegels kan je gerust langskomen in regio Nijnsel. Veel tegels zijn perfect voor in de badkamer. Laat vloertegels overlopen in de wand voor een speels effect. Ook in de showroom hebben wij verschillende badkamermeubels mét accessoires geplaatst. Hierdoor ervaar je direct de sfeer die uiteindelijk bij je thuis in de badkamer ontstaat. Reden genoeg om je te laten adviseren én inspireren in de showroom. Onze specialisten ontvangen je dan met open armen om uiteindelijk samen tot de juiste tegels Nijnsel te komen.

Vloertegels voor in de keuken

 Waar een keuken tientallen jaren geleden alleen gebruikt werd om te koken, is dit tegenwoordig totaal anders. Zo vormen de leefkeukens vaak het hart van je huis. De befaamde kookeilanden hebben hier onder anderen aan bijgedragen. Niet voor niets dat de leefkeukens in de lift zitten. Ga voor een gezellig avondje kokerellen. Of ontbijt samen met het hele gezin in het weekend. Bij vloertegels voor in de keuken is het met name van belang dat deze van hoge kwaliteit zijn. Zo krijgen de tegels vaak het nodige te voortduren in deze (leef)ruimte. 

Kom langs in de showroom

Tegels Nijnsel vind je bij De Koning Tegelhandel in Erp (Meierijstad). Slechts op een steenwrop afstand van Nijnsel. Een grote showroom voor een (over)dosis inspiratie en persoonlijk advies op maat. We denken van A tot Z met je mee. Vanuit onze jarenlange ervaring hebben we een fijn oog voor kwaliteit ontwikkelt. Mede daardoor zorgen we voor een eerlijke prijs én voor een goede tegel. Zowel voor particulier als de vakman. Om de hele regio te voorzien van een unieke en goede tegel. Voor nú, straks en later. Kom dan ook snel langs in onze showroom.