Tegels Handel

Tegels in Handel

 

Wij hebben een unieke selectie tegels voor een betaalbare prijs. Hierdoor weet je zeker dat je voor tegels Handel gaat die (bijna) niemand anders in de gemeente Gemert-Bakel heeft. Combineer dit met advies op maat van onze specialisten die meedenken van A tot Z. En niets houd je tegen om langs te komen in onze showroom. Want daar kan je de tegels namelijk pas écht ervaren. Waar we je online al de nodige inspiratie bieden, kan je pas in het écht de spreekwoordelijke knoop doorhakken.

Ervaar de stijlen tegels in Handel

Zoals gezegd heeft De Koning Tegelhandel een ruim aanbod tegels Handel. Hoe dat komt? Wij importeren rechtstreeks uit de fabrieken van tegellanden als Spanje en Italië. Ook beschikken wij over de exclusieve rechten in de regio om deze tegels te bestellen. Daarom zijn wij in staat om continu mee te gaan met de laatste trends. Afhankelijk van de stijl ben je dus altijd voorzien van mooie vloer- en wandtegels. Geen idee waar je moet beginnen? Kom dan vanuit Handel (gemeente Gemert-Bakel) langs in onze showroom voor inspiratie en advies op maat. Hieronder hebben we alvast wat inspiratiepagina’s op een rijtje gezet.

Wat voor tegels in huis?

Vanuit onze ervaring zijn we achter één belangrijke ontdekking gekomen: de tegels zijn de basis van ieder huis. Zo bepalen tegels Handel de sfeer van het huis. Hierdoor zien wij tegels ook wel als het hart van een huis. Oftewel: tegels maken van je huis een thuis. In veel gevallen zijn de tegels dan ook het hart van je leefkamer. Om in de ochtend rustig op te starten. En om in de avond heerlijk op de bank weg te kruipen. Kom dus langs vanuit Handel om het met eigen ogen te ervaren!

Tegels voor in de badkamer

Ook voor badkamer tegels kan je bij De Koning Tegelhandel terecht. In de regio Handel bieden wij namelijk talloze tegels aan die perfect zijn voor in de badkamer. Laat vloertegels in de wand overlopen voor een speels effect. Ook kan je dit in onze showroom (nagenoeg) perfect ervaren. Wij hebben namelijk verschillende badkamermeubels uitgezocht waardoor de uiteindelijke sfeer van de badkamer des te meer duidelijk wordt. Reden genoeg om langs te komen voor tegels Handel. En tegelijkertijd te profiteren van advies op maat. 

Vloertegels voor in de keuken

Waar een keuken tientallen jaren geleden alleen gebruikt werd om te koken, is dit tegenwoordig totaal anders. Met name bij nieuwe huizen zie je dan ook dat er hele leefkeukens zijn die het hart van je huis vormen. De bekende kookeilanden hebben hier onder anderen aan bijgedragen. Het is dan ook niet voor niets dat de leefkeukens in de spreekwoordelijke lift zitten. Ga een gezellig avondje kokerellen, ontbijt gezellig met het hele gezin in het weekend óf profiteer van de ruime leefkeuken om een avondje bourgondisch te tafelen. Wat verder van belang is voor vloertegels in de keuken? Dat is de kwaliteit. Zo krijgen tegels in de keuken over het algemeen het nodige te voortduren. 

 

Kom langs in de showroom

Voor tegels Handel moet je bij De Koning Tegelhandel zijn. Vanuit regio Handel (gemeente Gemert-Bakel) is het slechts een steenworp afstand naar onze showroom in Erp (Meierijstad). Kom langs voor een grote showroom die buitengewoon geschikt is voor een flinke dosis inspiratie en advies. Onze kracht is het meedenken van A tot Z. De jarenlange ervaring heeft dan ook geleid tot een fijn oog voor kwaliteit. Hierdoor heb je een eerlijke prijs voor een goede tegel. Daar staan we dan ook voor. Zowel voor de particulier als de vakman. Om de hele regio van Handel en Erp te voorzien van unieke en goede tegels. Voor nú, straks en later. Kom langs in de showroom voor persoonlijk advies op maat.