Tegels Beek en Donk

Tegels Beek en Donk koop je bij De Koning Tegelhandel. Het adres waar je vanuit Beek en Donk naar toe gaat als je in de buurt op zoek bent naar een unieke en betaalbare kwaliteitstegel voor je badkamer, woonkamer, keuken, aanbouw, terras, enz. Naar tegels mét service. En naar een tegel mét professioneel advies voor iedereen uit Beek en Donk en omgeving.

3 redenen om onze showroom met tegels Beek en Donk te bezoeken

  1. Een ruime collectie tegels
    De kern van de collectie tegels Beek en donk bestaat uit vloer- en wandtegels voor de woonkamer, keuken, badkamer, enz. Maar daarnaast heb je bij ons ook heel veel keus in natuursteen, keramische terrastegels en vensterbanken.
  2. Een unieke collectie tegels
    Je vindt hier merken die je nergens anders in de regio vindt. Zelf zijn we erg gecharmeerd van enkele Italiaanse merken: hoge kwaliteit, prachtig design en betaalbare prijzen.
  3. Goede, betaalbare kwaliteit
    Bij ons moet je altijd kunnen slagen, ongeacht je budget. Dat is onze stelregel. Het gros van de tegels Uden zit in het betaalbare segment, met uitschieters naar boven, maar ook met veel keuze in budgettegels.

 

Waar vind je tegelhandel De Koning?

Tegelhandel De Koning zit op industrieterrein Molenakker in Erp, op een paar kilometer van Beek en Donk. Je parkeert je auto bij ons voor de deur.  Wij zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag. Overige dagen of avond zijn op afspraak mogelijk.

Tegels Beek en Donk: bezoek onze showroom

Van woensdag tot en met zaterdag is de showroom in Erp de hele dag open. De andere dagen op afspraak, ook ’s avonds. Dus kom je uit Beek en Donk en ben je op zoek naar een mooie tegel? Loop binnen of bel nu nog voor een afspraak. Zeker weten dat je slaagt bij De Koning Tegelhandel, de tegelhandel en tegeloutlet voor Erp, Boekel, Meierijstad, Veghel, Gemert, Beek en Donk, Uden en omgeving.