Tegels Deurne

Showroom tegels Deurne

Voor tegels Deurne ben je bij ons aan het spreekwoordelijk juiste adres. Met een unieke selectie van kwalitatieve en betaalbare tegels zijn wij uniek in onze regio. Combineer dit met persoonlijk advies op maat. En je hebt redenen genoeg om onze showroom boordevol tegels te bezoeken. Omdat we ook badkamermeubels en accessoires hebben krijg je direct een indruk hoe de tegels er bij jou thuis in Deurne uit komen te zien. Zo hebben wij alle ingrediënten in huis om tot een geschikte tegel te komen!

Unieke selectie tegels Deurne

Hoe wij een uniek aanbod tegel Deurne aan kunnen bieden? Dat komt omdat wij de exclusieve rechten van verschillende fabrieken hebben. En niet in de minste landen. Zo werken wij samen met fabrieken in échte tegellanden zoals Italië en Spanje. Hierdoor weet je uiteindelijk zeker dat je tegels hebt die (bijna) niemand anders in je regio heeft. Gewoon bij De Koning Tegelhandel.

Alhoewel je voor tegels Deurne bij ons aan het juiste adres bent, bevindt onze showroom zich in Erp. Daar kan je dus ook langskomen om de tegels in het écht te ervaren. Dat is volgens ook dan ook nodig om de uiteindelijke knoop voor een tegel spreekwoordelijk door te hakken. Voel, proef én ervaar de sfeer die de tegel met zich meebrengt. En maak vervolgens met volle overtuiging de keuze voor de juiste tegel.

Hoe vind je de juiste tegels?

Over smaakt valt natuurlijk te twisten. Niet voor niets dat we dan ook tegels in verschillende stijlen aanbieden. Met een breed assortiment zorgen wij ervoor dat we zoveel mogelijk klanten kunnen bedienen. En dat zij genoeg keuze hebben om uiteindelijk een geschikte tegel te vinden. Uniek en betaalbaar staat hierbij centraal. Ook zorgen wij ervoor dat je een persoonlijke service op maat krijgt. Waar nodig helpen wij je om tot de juiste tegel te komen. Zo moet je onder anderen over onderstaande punten nadenken.

  • Onderhoudsvriendelijkheid
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Slijtvastheid
  • Grootte tegels
  • Afstemming met inteieur

De juiste sfeer in Deurne

Als je duidelijk hebt aan welke eisen je tegels Deurne moeten voldoen is het tijd om de juiste sfeer uit te kiezen. Ga hiervoor na welke sfeer er momenteel in huis hangt. En wat voor stijl tegels hier vervolgens het beste op aansluit. Grofweg zijn hierin twee keuzes te herkennen: een mooie aanvulling op de huidige sfeer óf juist een prachtig contrast. Dit kan zowel een kleurrijke mozaïek patroon zijn. Of een klassieke houtlook tegelvloer. De mogelijkheden zijn allemaal in de showroom weergegeven. 

 

Van Deurne naar Erp

De afstand tussen Deurne en Erp is natuurlijk niet zo groot. Bij aankomst staat dan ook een heerlijke kop verse koffie op je te wachten. En we proberen ervoor te zorgen dat onze service hier zeker níet voor onder doet. Met een goed advies op maat hopen we dan ook dat we je uiteindelijk kunnen helpen bij het uitkiezen van de juiste tegels Deurne. Om vervolgens jarenlang van te genieten.