Tegels Nistelrode

Showroom tegels Nistelrode

Voor tegels Nistelrode ben je bij ons aan het juiste adres. Met een unieke selectie van kwalitatief goede én betaalbare tegels zijn wij uniek in de regio van Nistelrode. In onze showroom kan je langskomen voor een (overdosis) inspiratie. Combineer dit met advies op maat. En kom tot de conclusie dat je bij ons zeker gaat slagen voor een unieke tegel bij jou thuis!

Tegels in regio Nistelrode

Wij hebben een uniek aanbod van tegels. Dat komt doordat we de unieke rechten van verschillende fabrieken in tegellanden als Italië en Spanje hebben. Daarom mogen wij als enige bepaalde tegels Nistelrode in de regio verkopen. En weet je dus zeker dat je voor een tegel gaat die uniek is in de regio! Perfect om je omgeving versteld te laten staan van een mooie tegel die aansluit op de sfeer binnenshuis.

Waar zijn wij te vinden? Voor tegels Nistelrode kan je bij ons terecht in de showroom in Erp. Daar kan je dan ook langskomen om tegels in het écht te ervaren. En dat is volgens ons ook nodig om uiteindelijk de spreekwoordelijke knoop voor een tegel door te hakken. Voel, ervaar en proef de sfeer die de tegel met zich meebrengt. Om uiteindelijk 100% voor de juiste tegel te gaan.

Waar moet je bij tegels kopen op letten?

Iedereen heeft een andere smaak. Niet voor niets dat wij dan ook verschillende stijlen tegels aanbieden. Een breed assortiment is dan ook nodig om zoveel mogelijk klanten met tegels Nistelrode te bedienen. Centraal staat hierbij dat de tegels in het assortiment allemaal uniek en betaalbaar moeten zijn. Ook zorgen wij ervoor dat je profiteert van een persoonlijke service op maat. Om zo uiteindelijk de juiste keuzes te maken.

Natuurlijk helpen we je graag verder in de zoektocht naar de juiste tegels. Hieronder hebben we dan ook de belangrijkste puntjes voor je op een rijtje gezet die overwogen moeten worden.

  • Onderhoudsvriendelijkheid
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Slijtvastheid
  • Grootte tegels
  • Afstemming met inteieur

Ga voor de juiste sfeer

Heb je de juiste praktische aspecten helder in beeld? Dan kan je doorgaan om de juiste look-and-feel uit te kiezen die het beste bij jou én het huis past. Tegels Volkel zijn er dan ook in veel verschillende stijlen. Een vintage look, mozaïek tegels óf juist een klassieke houtlook vloer. Alle opties zijn mogelijk, afhankelijk van jouw smaak. Onderstaande stijlen vind je onder anderen terug in onze showroom.

Van Nistelrode naar Erp

De afstand tussen Nistelrode en Erp is natuurlijk zo overbrugt. En als aangename verrassing staat je bij aankomst een heerlijke kop koffie te wachten. Is dat alles? Nee, hoor! Naast de uitgebreide collectie tegels verzorgt De Koning Tegelhandel de ‘finishing touch’ met service op maat. Van begin tot eind denkt hij mee om uiteindelijk met de juiste tegels naar huis te gaan. En zoals hij dit doet kan het bijna niet anders dan dat jij met een glimlach van oor tot oor naar huis gaat.