Tegels Boekel

Tegels in Boekel kopen?

Tegels Boekel koop je bij De Koning Tegelhandel. Het adres waar je vanuit Boekel naar toe gaat als je in de buurt op zoek bent naar een unieke en betaalbare kwaliteitstegel voor je badkamer, woonkamer, keuken, aanbouw, terras, enz. Naar tegels mét service. En naar een tegel mét professioneel advies voor iedereen uit Boekel en omgeving.

3 redenen om onze showroom met tegels Boekel te bezoeken

Een ruime collectie tegels
De kern van de collectie tegels Boekel bestaat uit diverse stijlen vloer- en wandtegels voor de woonkamer, keuken, badkamer, enz. Maar daarnaast heb je bij ons ook heel veel keus in natuursteen, keramische terrastegels en vensterbanken.

Een unieke collectie tegels
Je vindt hier merken die je nergens anders in de regio vindt. Zelf zijn we erg gecharmeerd van enkele Italiaanse merken: hoge kwaliteit, prachtig design en betaalbare prijzen.

Goede, betaalbare kwaliteit
Bij ons moet je altijd kunnen slagen, ongeacht je budget. Dat is onze stelregel. Het gros van de tegels Boekel zit in het betaalbare segment, met uitschieters naar boven, maar ook met veel keuze in budgettegels.

Waar vind je tegelhandel De Koning?

Tegelhandel De Koning zit in het centrum van Erp, op een paar kilometer van Boekel. Je parkeert je auto op het Hertog Janplein en op 100 meter daarvandaan vind je onze showroom met tegels. Op vrijdag en zaterdag kun je zonder afspraak binnenlopen. Vaak is het dan redelijk druk. Dus wil je zeker weten dat we alle tijd voor je hebben om tegels Boekel voor je uit te zoeken? Maak dan een afspraak. Je kunt op alle dagen bij ons terecht, ook ’s avonds.

Tegels Boekel: bezoek de showroom

Op vrijdag en zaterdag is de showroom in Erp de hele dag open. De andere dagen op afspraak, ook ’s avonds. Dus kom je uit Boekel en ben je op zoek naar een mooie tegel? Loop binnen of bel nu nog voor een afspraak. Zeker weten dat je slaagt bij De Koning Tegelhandel, de tegelhandel en tegeloutlet voor Beek en Donk, Erp, Gemert, Meierijstad, Schijndel, Uden, Veghel, Volkel en omgeving.

I.v.m. de bouwvakvakantie zijn wij gesloten vanaf 19 juli 14u tot en met maandag 12 augustus. Vanaf 13 augustus staan we weer graag voor u klaar.